Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Nick321 

všechny recenze uživatele

Farmáři hledají ženu, aby se na konci zjistilo, že s většinou z nich se nedá žít, protože jsou to převážně asexuálové vytížení prací. Přesto se tu a tam nějakému tomu farmáři zadaří, baví mě tyhle seznamovací pořady. Samozřejmě v žádné sérii nesmí chybět letitý matador Katarína, která hledá toho správného vidláka, který ji vohne tak, že už nebude mít nikdy co kritizovat. :D ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

"Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce." Ta věta mi přijde strašně vtipná. V poslední době jsem byla několikrát v situaci, že se na tuto reality-show nedalo nedívat. Páni tvůrci, zajímalo by mě, jak se dá vztah navázat během týdne před objektivy kamer. Tu tvrdou práci jsem tam nějak nepostřehla, třeba jsem se špatně dívala. A vztah? Jakou má asi šanci vydržet, když vznikne tímto způsobem? Jedno se Farmáři ale upřít nedá - je vtipnější než většina amerických komedií pro teenagery. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To hlavní jsem již uvedl u Farmář hledá ženu tv Barandov a na tom se nic nemění. Verze Primy se mi ale líbila víc hlavně kvůli Laďky Něrgešové, která skvěle a citlivě moderovala, na rozdíl od Alice Bendové na Barrandově. Je zkrátka nutné dodat, že já prostě rád sleduju, když někdo hledá štěstí a podaří se. Je to nenáročná oddychovka po velkém množství seriálů a reality soutěží, které jsou vlastně různorodé a přitom pořád stejné. Tohle píše život a ne producenti. ()

joelly01

všechny recenze uživatele

Jednou tak sedime s Klenotem vecer u televize a znudene prepiname programy. Najednou mu rikam "Tady to nech, davaji dokument o mentalne postizenych, to by mohlo byt zajimave, jinde stejne nic neni!". Fakt nekecam prvnich par minut jsem si myslela ze se divam na nejakou reportaz ze zivota mentalne postizenych. Az po par minutach pri "jinglu" mi doslo ze sledujeme "Bauer sucht Frau" (nemecka obdoba Farmar hleda zenu). Koukam ze ceska seria se od nemecke asi moc nelisi :D ()

ivour 

všechny recenze uživatele

Po úprvním zhlédnutí reality show jsem chvíli uvažovala jestli to všichni přítomní myslí vážně nebo je to jen hraná komedie. Jak se ukázalo bohužel to vážně myslí. Jeden umaštění ubožák ze statku a parta naivních blbek, které se jako hejno slepic perou o jednoho chalapa, který za to rozhodně ani nestojí. U každé řady podobných show se mi vždy podařilo chytit konec a nikdy jsem neviděla nikoho komu by to vyšlo. Vetšinou spíš vyšlo najevo, že dotyčný už nějakou tu ženu či přítelkyni má. Výsměch ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama