Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy je novozvoleným riaditeľom veľkej firmy. Jeho prvým krokom na svojom poste je prepustiť rádovo desiatky zamestnancov. Svoju úlohu zvládne na výbornú a jeho kariéra už môže len stúpať. Jedného večera, keď dohliada na odchody posledných pracovníkov a pripravuje si svoju novú kanceláriu riaditeľa, začnú sa diať zvláštne veci. Objavujú sa vidiny jeho vlastnej smrti, útoky na jeho osobu či pohybujúce sa predmety. Čo je príčinou týchto halucinácií? Sú to iba silné lieky na depresiu, alebo je to niečo horšie? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (25)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…KDE TO JSEM?“ … ,, V PEKLE!“ … ,,ALE TO VYPADÁ …JAKO MOJE KANCELÁŘ?“ … ,,TAKY JE. TO TY JSI Z NÍ UDĚLAL PEKLO“..... /// Joy je frajer (v uvozovkách), kterej dokázal vyrazit 121 zaměstnanců. Teď bloumá po kancelářích, kochá se tichem, vzpomínkama (jo tuhle jsem taky šukal…) … a v tom – šampáňo se samo votevřelo! Zvláštní zvuky, toť mihne se postava, po chodbě si to sere auto (dětský) a robotickej dinosaurus se může zbláznit. Hráblo i kopírce a panenka si to šuká z místnosti do místnosti. Jako fakt? Jsem celkem uchylák (ne perverzní…i když…), ale i tak je to u mě dlouho na vážkách. ,,One man show“ (ser na to, že ho neznáš!), víc psycho než uchylárna - což je vlastně dobře, páč je furt lepší čumět na přízrak než nasranou sešívačku. Indická hrabárna, která si přes svoji ,,podivnost“ dokáže získat jistou dávku respektu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Čumím jen na filmy podle skutečnejch událostí (tý jo, to se fakt jako stalo jo? Dokaž to!...). 2.) Představuju si, že su kancelář a straším svýho šéfa. 3.) Nedovedu si představit, jaký by to bylo, kdyby mi hráblo v kanclu. 4.) Thx za titule ,,pSY.CHo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Indický pokus o horor začal kupodivu celkem slušně. Žádné bollywoodské zpěvy a tance, žádný antikuřácký spot na začátku filmu, žádné přehnané vztahy... a taky žádný úvod, ale jelikož se tu okolnosti ohledně velkého počtu vyhazovů odhalovaly postupně, doufal jsem v to, že z toho nakonec vypadne dost zajímavý film. Já totiž tyhle minimalistické horory celkem můžu, když fungují. A tohle po slibných 25 minutách ukázalo, že to fungovat nebude. Atmosféra je slabá, založená jen na lekačkách ve stylu nejobyčejnějších japonských hororů (hádejte v čem) a jelikož celkový příběh nám musí vyzradit až závěrečné titulky (!!), celé to stojí opravdu jen a na té atmosféře, která je stále horší a nudnější. A v druhé půlce hlavní herec tak strašně přehrával, že jsem měl až dojem, jestli to Indové nemysleli jako komedii, ale obávám se, že to opravdu mysleli vážně... Navíc ta pointa nestojí za nic, neobsahuje nic překvapivého, snad jenom to, že je to prý zdramatizovaná verze skutečné události... SPOILER Nejvíc mě ale pobavilo, že se tam nejprve píše, že okolnosti jeho smrti jsou neznámé a žádné stopy po potencionálním pachateli se nenašly, ale hned po tom se dozvíme, že se předávkoval... :D KONEC SPOILERU Ani to své téma o bezohledných šéfech a o tom, jak člověka moc mění k horšímu, to pořádně nerozebere a Joyovi za celou dobu vůbec nic nedochází, pořád žije v tom, že ten radikální počet vyhazovů byl správné řešení, takže i ten scénář je mizerný a o psychologický horor se nejedná ani minutu. Jo, chce se to tak tvářit, ale jen se to tak tváří, psychologické to skutečně není. Hlavně je to ale po všech stránkách strašně laciné a hloupé a i ty dvě hvězdy dávám jen tak tak.Slabé 2* ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Joy je novozvolený riaditeľ úspešnej firmy. Od nadriadených však dostane pokyn aby prepustil 120 zamestnancov. Joy neváha a pre rast svojej kariéry urobí všetko čo sa mu prikáže. Jedného pekného večera keď ostane dlhšie v podniku začne mať vidiny útokov na jeho osobu. Čo je príčinou jeho halucinácii?? Sú to silní lieky na depresiu, alebo niekto, či niečo čo baží po "pomste" za stratu zamestnania?? Napriek tomu, že ma tento horor nijak nevystrašil - je nadpriemernou Indickou ducharinou, ktorá rozhodne má čo ponúknuť - 65%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Londýnskou firmu, ve které dělá Joy, zakoupila indická společnost a po dohodě udělala Joye ředitelem. Ten zase pro změnu vyhodil 121 zaměstnanců, a tak kromě strážníka zůstal v obří budově sám. Nu a pak už jede až do konce halucinogenní fantasmagorie, co tak trochu připomíná lacinější variantu Horizontu události (1997). I když se občas objevil zajímavý nápad a došlo i na nějaké to gore - nejlepší je asi trhání obličeje na kusy, hrátky s okem také ujdou, tak ve výsledku mě to až tak moc nebavilo. Je fakt, že po první čtvrtině se film rozjede s přidávajícím tempem a zastaví se až na samém konci, ale i tak jsem stále pokukoval po hodinách. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Nettrassi necul se tolik.. je to nakažlivý:-) Fired se vyznačuje tísnivě klaustrofobickým prostředím. Atmosféra je nepříjemně, až bolestně svazující a stoupající Joyova nervozita postupně graduje děj. Lekačky jsou sice trochu předvídatelné a speciální efekty mírně nedotažené… ale to nic nemění na faktu, že jsem se s mým prvním "indickým" hororem vyrovnala bez větších obtíží. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama