Reklama

Reklama

Dokumentární seriál Jak přežít vlastní smrt představuje neuvěřitelné příběhy lidí, kteří se navzdory vyhlídkám a okolnostem rozhodli zachovat si za každou cenu aspoň holý život tváří v tvář nečekanému útoku dravce. Setkání s některými z nejnebezpečnějších tvorů v lůně matky přírody přežili nejen díky touze po životě, ale i myšlenkám na nejbližší. Životy jim přitom většinou zachránila blesková rozhodnutí, ke kterým se odhodlali ve zlomku pouhé vteřiny. Seriál Jak přežít vlastní smrt kombinuje rozhovory se skutečnými aktéry napínavých příběhů s dramaticky realistickými rekonstrukcemi událostí a prozrazuje, díky čemu tito hrdinové přežili i jak je setkání se smrtí ovlivnilo. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nic moc napínavý seriál. Takový suchý. Neříkám, že to za to nestojí, ale modré z nebe to hold není a nikdy ani nebude. Pár dílů jsem viděl cca. 5-8 a nic moc. Jak říkám: suchý průměr. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pravdivé příběhy lidí, kteří měli v životě štěstí a přežili napadení zvířetem. Neviděl jsem zase tak moc, ale hodnotný dokumentární seriál, který by zaujal v dalším sledování nesporně není. / Viděné epizody *2.díly / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl každý díl o dvě třetiny kratší, bylo by to lepší. Jenže američan to všechno asi potřebuje slyšet šestkrát aby se mu dostatečně pod kůži vetřela vážnost daných situací. Já u toho spíš však ztrácím chuť koukat se dál, byť je "zápletka" často velice zajímavá a poučná. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy jsou opravdu neuvěřitelné. Člověk musí kolikrát obdivovat, jak silnou mají daní lidé vůli a co všechno přežili. Příběhy silné a neskutečné, ale coby dokument není seriál moc dobře propracovaný. Vadí mi zběsilé rychlé střihy... ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tu sa bohužiaľ prejavuje zrejme menšia inteligencia bežného amerického diváka, ktorému popri prežúvaní pukancov a grganí od litrov coly rýchlo ubúdajú pamäťové bunky a potrebuje neustály repeat. Avšak pre spestrenie tomu zvyšku inteligentov dáme prestrihy v tých najzaujímavejších momentoch. Takto dodrbú takmer všetku dokumentárnu produkciu. A pritom by sa dali z toho jednoducho urobiť hutné, odsýpajúce o polovicu kratšie... Ále, škoda slov.. ()

katu147 

všechny recenze uživatele

Úplně ten seriál žeru.. je skvělý, občas nedokážu uvěřit , že se něco takového mohlo stát. Někdy si prostě vzpomenu na nějaký příběh a uvědomím si jak je najednou život na vlásku, z ničeho nic se ocitnete na hranici a ještě když vám to vyprávějí... úžasné ()

Reklama

Reklama