Reklama

Reklama

Včera, dnes a zítra

(amatérský film)
Česko, 2008, 81 min

Režie:

Jiří Bláha

Scénář:

Jiří Bláha

Hrají:

Jiří Bláha

Obsahy(1)

Letní bláznivá komedie natočená v roce 2008 v obci Žihle. Film vypráví příběh o sousedských vztazích, o zneužívání společenského postavení, o generačních rozdílech a také o jedné slepici. Včera, dnes a zítra je komedie z obyčejného života, ve kterém každý pozná sám sebe i své okolí. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Krásný snímek. Lidový počin vesnických vztahů. Naprosto lidové, skvělé a plné reality. Není tam jeden jediný herec, ale zahrané je to parádně. Tenhle "film" snad nemůže mít nikdo nerad. Zřejmě neoslní, jelikož snímek samotný nemá vůbec žádné ambice, nicméně proč se nepodívat na to, jak to skutečně funguje? Pro nás, velkoměšťáky, je to pohled k nezaplacení a nepochybuji o tom, že se u toho ještě mnohokrát zasmějeme. Tedy .... až na tu pointu, pánové, až na tu pointu.... ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Nezábavná a nevtipná taškařice, na které je obdivuhodné to, že ji dal dohromady amatér s amatéry. V celém filmu jsm nenašel moment, při kterém bych se byť i jen pousmál, natož smál. Taková sranda buranů pro burany. Soudný člověk se na to dívat nedokáže. Ale že to dal dohromady amatér s amatéry, to je co říct. ()

Reklama

iwee23 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej film. Ale zároveň oceňuji to, že se jedná o počin skupiny amatérů, pár fórků mě docela pobavilo. Celý film má i jakýsi příběh, což třeba u Troškových Babovřesek a Kameňáků chybí. A přitom je jasné, že autoři tohoto snímku disponovali výrazně nižším rozpočtem než samozvaný král české lidové zábavy...to je dost smutné, ale cosi to vypovídá o české kinematografii a jejích divácích. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Je opravdu divné a skoro nepřípadné hodnotit amatérský pokus Žiheláků, kde vystupuje docela talentovaná dvojka, která se chová jako páreček Tříska - Růžičková ze Slunce, seno....ale proč to proboha občas drží pohromadě víc než některé profi pokusy z našich i cizích úžasných komerčních TV? Možná, že je to jen můj dojem pod vlivem 1, 5 litru vínečka...:-) ....no neva - zkuste vyhledat na Youtube..... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

To muselo dát práci... a přitom taková blbost. Jeden punkt za to, že si neznámý tvůrce naložil poměrně velké sousto a kupodivu to vlastně zvládl. To jako klobouk dolů. Sice jsem to ani nedokoukal, prostě to nebyl film pro mě, nesnáším takové Troškovy buranské taškařice, ale tvůrce Jiří Bláha si uznání přesto zaslouží. Dát do kupy 80 minut filmu s vesničany pro vesničany a totálně to neposrat, jako mnozí jiní před ním i po něm... ok, super. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Scénář filmu čítající 12 295 slov byl psán od 2. října 2007 do 10. června 2008. (spawes)
  • První klapka padla 1. července 2008 a poslední pak 21. září 2008. (spawes)
  • Bylo natočeno přes 10 hodin materiálu. (spawes)

Reklama

Reklama