Reklama

Reklama

Máš minutu!

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2011, 70 min

Velkolepý soutěžní pořad je postaven na disciplínách, které si každý může zkusit doma. V každé z epizod soutěžící musí čelit deseti výzvám, u nichž se stupňuje obtížnost. Spolu s tím stoupá i možná výhra. Některé hry vyžadují zručnost, jiné rychlost, další pevnou ruku. U všech je limit 60 vteřin. Soutěžící může kdykoli odejít s penězi, které do té chvíle vydělal. Stojí to pevné nervy, vydržet a dojít až k milionu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Shadowrat

Shadowrat (hodnocení, recenze)

Hodně rámusu a málo muziky. Nechápu, proč je to pojato jako by tam soutěžící podávali bůhví jaké výkony a už vůbec nechápu tu stopáž. Tento pořad by se vešel do odpoledního bloku s polovičním časem. Je to rozvleklé, nezábavné a nezajímavé.

U.Tarare

U.Tarare (hodnocení, recenze)

Docela koukám, že režie se ujal Ondra Sokol. Jen aby mu ale kolegové z Partičky nezlámali vaz, protože do tohoto pořadu se jako moderátoři vyloženě nehodí.

Halloween9

Halloween9 (hodnocení, recenze)

TO goauld: Jenom pár drobností.kulisi musej být jiný páč je to podle licence zahraničního formátu a Máš minutu a Chcete být milionářem jsou pořady převzaté ze zahraničí a jsou každý o něčem jinym takže Máš minutu logicky nemůže konkurovat Milionářovi.A poznámka k tý Partičce sice GS taky moc nemusim ale improvizace neni tak lehká věc jak se zdá ;)

goauld

goauld (hodnocení, recenze)

Ano -  s tímto nemohu jinak než souhlasit....Trapas GS se sice až tam moc nekonal (naštěstí), ale TO co předvádějí v Partička je přímo otřesné!!!!!!!
Navíc mi pořad MÁŠ MINUTU silně připomíná CHCETE BÝT MILIONÁŘEM. A to nejen kulisama (ty snad ani neměnili) ale i celou vizualizací. Nicméně - s milionářem to nemůže vůůůbec konkurovat, protože Vladimír Čech je proti GS úplně jiná třída ;-)

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Znám originál formátu vysílaný v U.S., takže jsem zvědav, co to bude. Lepší jak tři hvězdy dát už z principu nemůžu kvůli tomu, že tam budou trapas duo GS, kteří v takové soutěži nemají co dělat. To Prima zase šlápla hodně vedle, stejně tak s Partičkou, kde u originálního formátu z U.K. se bavím, stejně tak u slovenského, ale tito dva u nás je něco neuvěřitelně trapného, stejně jak byla trapná show Mr. GS nebo Tele Tele, tyto dva huliče vážně nemůžu. 

Reklama

Reklama