Reklama

Reklama

B*A*T*M*A*N

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2011, 1 min

Obsahy(1)

Známý frk o opilci a takzvaném Batmanovi. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Myslel jsem, že jsi lepší, Batmane." Průměrný vtípek o batmanovi a jeptišce zcela zabíjí jeho zpracování. Animace je šíleně toporná. Pointa je vyzrazena předčasně, takže jakýkoliv smích je předem vyloučen. Co potěší je multijazyčné zpracování, ale na druhou stranu chlubit se světu s tímto dílkem asi nebude to pravé ořechové. ()

Comida odpad!

všechny recenze uživatele

Na tom je snad všechno špatně. Debilní příběh pravděpodobně splácnutý během oslavování Oktoberfestu. Strašný zvuk. Ošklivá animace a efekty. Ale hlavně mi uniká smysl tohohle paskvilu, nýbrž jestli konec měl být vtipný, tak já jsem Bruce Wayne. 0/10. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, na čom autori fičali, no chcem aspoň pol kila. Zvuky ako z pomocnej školy, animácia katastrofálna (a spomalená)... na hodnotenie tejto "veci" proste nenachádzam slov. Autorom odporúčam absolvovať psychiatrické vyšetrenie, vysadiť drogy a ak tento "amatérsky film" bol súčasťou nejakej ich školskej práce a ešte ich nevyhodili, nech pre dobro ostatných odídu sami.. Facepalm nestačí. ()

Cooper_J.

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno nevím co je divnější. Jestli ta skutečnost, že se vůbec něco takového nachází na stránkách čsfd, anebo ten fakt, že počet hodnocení v tomto případě zastiňuje leckterá díla české i světové kinematografie. ()

Crybaby odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi vidiet ze je to amaterske, ta animacia bola hrozna, hrozna, hrozna! A na CSFD to ma svoje miesto, medzi odpadmi, aspon autor moze vidiet ako sa jeho 'dielo' paci ludom. ()

Scero odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohleto na Csfd nemá co dělat. Hloupé video které měli dát možná tak na youtube. S filmem to nemá vůbec nic společného.. ()

Dragiii odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, tohle má být jako film? Upřímně nechápu, co to tu vůbec dělá. Tragicky zanimovaný vtip, který nejenže není ani trochu vtipný, ale je naprosto ubohý. Jen opravdový primitiv se nad tímto může pousmát a co pak ten, kdo o tom natočí něco, čemu nesměle říká film? Až je mi teď líto těch všech ostatních "odpadů!", protože v porovnáním s tímhle jsou všechny minimálně tříhvězdičkové. ()

Palisander odpad!

všechny recenze uživatele

Ten, čo to sem pridal, musel dostať do hlavy tou odhodenu fľašou. Inak si to neviem vysvetliť. Oficiálny text distribútora? To mi chce neznámy anonym nahovoriť, že toto niekto oficiálne ponúka? WTF? Hanba administrátorom. ()

Swingie 

všechny recenze uživatele

To je taká hlúposť, že ja budem prvý, ktorý dá tejto hovadine všetkých pať hviezd! =D zasmial som sa =D ale neviem, prečo je to medzi filmami... no nevadí =D ()

Vojtas12 odpad!

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, zasmál jsem se, ale ne samotnému vtipu. Zasmál jsem se tomu, co vůbec dělá tak strašně zpracovaná animace (včetně titulků) s ještě horším vtipem na ČSFD. ()

Reklama

Reklama