Reklama

Reklama

Narcis: Příběh chlapce, co si málem zlomil srdce

(studentský film)
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2011, 7 min

Režie:

Pavel Harant

Recenze (10)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Solidní. Výborný hlas vypravěče, slušná práce s kamerou, hipster styl a bolestivá pravda dnešní zoufalé doby. Přesto to mohlo trvat o něco déle a nemuselo to býti tak uspěchané, každopádně by už Paulie Garand mohl sehnat peníze na jeho vysněný film, který touží tolik režírovat. Myslím, že by to v jeho rukou mohlo dopadnout dobře. Jen tak dál. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Vynikající kraťas s pěknou hudbou i zajímavým námětem, ale proč mám pocit, že se v české produkci zastavil čas. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Vida, Cimrmanův játy sestoupil z hor a kapánek se nám zcivilizoval. Ovšem nutno konstatovat, že prokázal velice špatný vkus, do bytosti jeho vzhledu by se zamiloval fakt jen málokdo. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Je to trošku poplatné dnešní mládeži, ale jednoznačně originální a zábavné dílko. Považuji to tedy za dobře strávených 430 vteřin. Kéž by se to samé dalo říci o všech - obvykle tisíce vteřin dlouhých - filmech. 70% ()

manhamaya 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba, výborná kamera, hlas vypravěče, zajímavá atmosféra.. ale příběh jako takový mi absolutně nesedl... do jisté míry mne to zklamalo při takových jiných kvalitách filmu.. ()

SiMMaS 

všechny recenze uživatele

Na amatérský počin se mi to docela líbilo - pěkná práce s kamerou a vypravěč má parádní barvu hlasu. Příběh je sice velmi zvláštní a nepřijde mi ani moc dotažený, ale je každopádně originální. I tak ale něco nebylo dobře, protože jsem se u toho prostě celou dobu mračila a nevím proč... ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem tragikomické. Zaujal mě nápad, líbilo se mi provedení a unesena jsem byla z chlapcových legín. Jako amatérský snímek povedené, ale globálně vzato krásné průměrné 3*. ()

Reklama

Reklama