Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Prvoplánové filmy sú často krát to najhoršie možné, čo môže svetová kinematografia ponúknuť, aj keď niekedy sa nájde svetlá výnimka potvrdzujúca pravidlo. Bohužiaľ Vehicle to nie je! Od začiatku mätúce a príbehovo nie moc dotiahnuté. Celý dej sa odohráva v podstate v aute čo je teda mega debilina. Ani Paul Walker tomuto filmu nemohol zachrániť renomé aj keď sa ako chcel snažil. A najviac ma dojalo to sladké Americké poňatie konca, ako jedinec vyhrá nad celým korporátnym systémom a všetkým natrhne prdel úplne sám. 41% ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Toto je typická ukážka toho, že len slávny herec nestačí. Tu je mi trochu ľúto Walkera, pretože je to jednak z jeho posledných filmov, ktoré stihol natočiť. Je všeobecne známe, že Walker má rád automobily a rýchlu jazdu ale neviem si predstaviť, čo ho vtiahlo do takéhoto filmu. Možno asi len nejaká žiadosť kamaráta. Vážne, tento film je nudný ( aj keď má len 80 minút ), bez poriadneho rozprávania príbehu, hudba na mŕtvom bode a všeobecne takto si réžiu nepredstavujem. Obmedzený rozpočet sa z mohol iba na jednu kameru, ktorá je celý čas v aute a tam sa odohráva celý film. Keby aspoň to auto bolo iné, ale nie rodinný minivan. Poznám režisérov, ktorý dokázali vyťažiť s minima prostredia maximum. Ale tu je skôr z minima prostredia vyťažené ešte väčšie minimum. Tento film je určený len na zabitie nudy. Na nič iné. Keby boli aj kamery mimo, lepšie naháňačky áut ( nie len slepé prenasledovanie jeden druhého ), športové vozidlo tak pridám aj 2 hviezdičky. Takto je to len za dve. 40% - 2* ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to byla bída. Za scénář a "logické" uvažování hlavního hrdiny (minimálně v první půlhodině) by si měl jít Mukunda dobrovolně pro zlatou malinu... Navíc jsem to bohužel viděl jen v cz dabingu, který měl příšerně chudou zvukovou stopu. V originále je to snad snesitelnější. Podprůměr. (viděl jsem: 1x) ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

No...Chybělo tomu dost věcí a hlavně logika. Neříkám, že si na ní potrpím, ale tady to bilo do očí. Škoda, kdyby si dali do kupy scénář, mohlo to být o hvězdičku více. Nicméně režisér si ho sám napsal, tak byl asi spokojen. Moc toho za sebou nemá, může to být i tím. Takhle jsem jen téměř slušně zabil odpoledne. Na doporučení to tedy nebude. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zklamání! Čekal jsem o dost víc, film nemá skoro co nabídnout, jsem skutečně rád, že to má sotva 80 minut. // Musím však pochválit námět, který je dost zajímavý, mírně originální a drží si ten slušný potenciál. Dál Paul Walker, ten hraje naprosto prvotřídně, realisticky, působivě, on je to nejlepší z filmu a vlastně ta postava, kterou Walker hraje je celkem zajímavá a je neustále zapojen do dění ve filmu. Akce přehledná, potom slušná hudba, Africký rap cajk, originální nápad s tou kamerou (celý film se odehrává takřka v autě a i když Walker vyjde ven, kamera čumí z auta). No možná by se ještě něco našlo, ale mně už nic nenapadá, je to velká bída, snad jen, že příběh je stále zajímavý a někoho nemusí nudit. // Motá se mi doteď hlava, spolujezdkyně našeho hrdiny bez nějakého charizma, navíc je tu jen z povinnosti, akce strašně málo, jedna kratší honička, pak delší ke konci, ale působí to až moc obyčejně, občas střelba při honičkách, ale je toho pramálo, dál sice hudba fajn, ale nehodí se do filmu, nelíbí se mi výběr auta našeho hrdiny, film nemá žádné tempo, většinou nudí, spousta otázek nezodpovědných, na píču konec, bez napětí, bez nějakého nádechu, často nelogické situace, potenciál trestuhodně nevyužit, i přes krátkou délku se film giganticky táhne, ono je toho strašně moc, můžete se klidně přesvědčit. // Čekal jsem to lepší, no. Aspoň ten Walker za něco stojí, ten je fakt prvotřídní, ale jinak má film děravé kapsy, ještě, že to má jen těch 80 minut. Doufám, že Getaway (s podobným námětem) mně nezklame, tohle už stejně nechci vidět, snad příště Walkere. 5/10 ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Po vjezdu do myčky probĕhne nĕkolikrát po sobĕ použití saponátu bez jediného projetí kartáčové soustavy (Twyer)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)
  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno