Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

verbal 

všechny recenze uživatele

Fešácký Pavlík osmdesát minut řídí v JARu Pomalu a rozvážně rodinný minivan a furt s někým telefonuje. Na první pohled pošušňání pro funoušky Telefonní rakve, co jsou schopni nenudit se ani v celodenní frontě na vystavení pasu. Tohle má však paradoxně vcelku překvapivý drajv, a to nejen proto, že Pavlík sem tam přejede nějakého ohyzdného, loupeživého Zula. Neukousl jsem si nudou jediný nehet, ani jsem si otráveně netrhal chlupy z nosu a dokonce jsem ani nemusel dělat kuličky z toho, co jsem našel pod nimi a cvrnkat je po obýváku. A tak stará neřvala, že měním vzor na koberci a já se vcelku bavil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Walker za celou dobu skoro nevyleze z auta a v některých chvílích se chová jak úplnej debil. A to i na béčko. Jenomže marná sláva, ono se tam pořád něco děje a zvolená stopáž prakticky nedá člověku vydechnout. Místy to působí jako videohra, kdy sbíráte body za zdemolovaný padouchy a uražený dveře. Nemyslet a bavit se. 60% ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dejte do auta kameru a neustále s ní snímejte vše uvnitř. Pak si s autem projeďte celý Johannesburgh. Pokud vás to přestane bavit, tak si vezměte spolucestujícího. Pokud se i nadále nudíte, tak zkuste naštvat místní policii, ať si krapet procvičí zbraně. Walker chce překročit osudovou roli z Rychle a zběsile opravdu moc. Tak si chtěl natočit něco ve stylu loňské pecky Drive. Raději by měl zůstat u vytuněné káry a super kočky po boku, protože minivan a ošklivá černoška nejsou cool a neutáhnou celý film. Hodnocení OST: zív,zív,zív...jaký film, takový soundtrack...ani jsem si nezjistil, že tam nějaký byl. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak jako dalo se to, píšu znuděným písmem. Né že by to byla nějaká extra umaštěná odpadní roura, ale nemělo to ten správnej drajv. Paul Walker je sice sympatickej tahoun, kterej ve filmech dycky byl ten dobrej článek, což koneckonců platí i tady, ale ten minimalistickej styl, jako že se to všechno odehrává jen v autě (který ani nevidíme), byl podle mě mínusem. Sice to tím bylo originální, ale z hlediska akce se to moc nepovedlo. I při těch automobilovejch honičkách se mi zdálo, že všichni jezděj jen na půl plynu. Při konečných titulcích si poslechneme Die Antwoord, ale je to jedna z jejich méně známejch písní. A takovej je i ten film - mohl to být pořádnej odvaz, ale byl to jenom takovej obvaz... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Walker jako by tušil, že jej čeká ve filmové sféře předčasný konec, a tak se upsal prapodivné akční jednohubce, u které ohromně lituju, že jsem ji neviděl v originále. Již tak podprůměrný snímek za ten strašlivý dabing vinit nemůžu, ale nikdy jsem neslyšel nic horšího, než hlas Pavla Šroma z Walkerových úst. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)
  • Na zápěstí Paula Walkera (Woods) lze spatřit vytetované jméno jeho dcery Meadow. (kellne)

Reklama

Reklama