Reklama

Reklama

Včerejší horoskop

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Romantický / Komedie
Česko, 2011, 11 min

Režie:

Jan Štumpa

Recenze (8)

choze 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočila nějaká puberťačka, tak ji za to sice nepochválím, ale budu chápat to obsahové (limonádovitost, rušivá zkratkovitost, mizerné dialogy) i technické neumělství (ořezané a neostré záběry, nesrozumitelný zvuk) i velmi špatný výkon Kristýny. Takhle jsem opravdu na rozpacích a kecy o studentském cvičení mě nezajímají - nabízí se pak totiž otázka, proč to tu jako studentské cvičení straší. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

zhovadilé scénářem i hereckým výkonem. Přesto by se tam pár drobných světlých bodů našlo, příště to chce buď sehnat scénáristu, nebo do toho narvat koňskou dávku absurdna ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou výborné studentské filmy, jsou průměrné studentské filmy, jsou špatné, hodně špatné a pak je Štumpův studentský film. Nechci pátrat po tom, co Jan Štumpa studuje, jen doufám, že to není film. Pokud by ho totiž hodlal nadále prznit, je to na trestní oznámení. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano, jde studentské cvičení, kde se studenti sanží prodat to, co se naučili. Doufám, že se z výsledku pořádně poučili a že pokročí zase o kus dál. Na horoskopy nevěřím, protože kdyby ano, tak bych se musela zcela zákonitě zbláznit. Ale nikomu jeho víru v ně neberu. Příběh mě ničím nepřekvapil. Všechno co Jan Štumpa stvořil už bylo mnohokrát natočeno a točit se bude. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Že takto nepríčetne ženskú peachovinu natočil chlap, sa mi nechce veriť! - jedine že tým chcel niekoho zbaliť, inak to musí byť pseudonym! Ale no tak dobre...- je to úprimné a nezrelé..- asi ako moje poviedky. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Sám pán režisér to klasifikoval takto, citujem: "Studentská romantická komedie o hledání toho ,,pravého" na hraně parodie." koniec citácie. A môj názor? Parodicky nevýrazne, zvukovo nezvládnuté a vyslovene amatérske, dejovo pomerne chabé, i keď v momentoch trefné. */** ()

Reklama

Reklama