Reklama

Reklama

Výletníci

(pořad)

Obsahy(1)

Jemně bláznivá cesta dvou velmi zvídavých a hravých poutníků po vlastech českých. Během nich nás zavedou do míst, kde je nejen něco pěkného k vidění, ale kde se také dá prožít spousta legrace, ať jste malí či už poněkud dozrálí. Známá moderátorská dvojice Petr Svěcený a Vojtěch Bernatský totiž prošlapává cestu každému, kdo se nechá pozvat ke hledání skrytých perel domova. Proto s nimi putuje i kalkulačka, aby si každý už doma zodpovědně spočítal, kudy může vést jeho soukromá cesta následování ke každé turistické nepravosti připravených průkopníků víkendového dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Neee, tak takhle ne, pánové, prosím vás. Vždyť to je něco otřesného. Copak se po českých luzích a hájích nedá cestovat civilně? Musí to být až takhle trapné? Já kdybych se pořadem chtěla nechat cestovatelsky nějak ovlivnit, tak rozhodně nepojedu na místa, kde se natáčelo. Asi bych měla strach, že tam potkám podobně rozvernou dvojici. Děkuji, nechci. A navíc už jsem na všech těch důmyslně vymyšlených místech, které vůbec nikdo nezná a proto je třeba s nimi veřejnost velevtipně seznámit, byla. Na tohle koukat, je víc než ztráta času, radši se podívám z okna, bude to zajímavější. ()

elshish odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu se mi udělalo divně, ale abych nebyl zaujatec, dal se tomu druhou šanci.. NEEE !! Už nikdy toto nechci na obrazovkách ČT vidět !! Je to trapárna, jak tito dva pánové přehrávají trapné scénky upoutané směrem:na ženský, chlast, žrádlo a nějakej ten adrenalínek s vtípkem viz. "eeeee !!..mám klaustrofobii v jeskyni!! ..tak mysli na stalagnity, stalaktity a stalagnáty a ono to přejde..", a o památkách pomalu ani zmínka. Borci běžte radši hrát kuličky z nejmenšíma a nám normálním liden neperte do hlavy takový UBOHOSTI !! ()

Reklama

Marwinek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nepovedlo. Dobrý nápad totálně zprasený scénářem a dvojicí rádobyvtipných kašparů. Humor za každou cenu, leč křečovitý a tak strašně trapný, že se to nedá vydržet. Zkoušel jsem to dvakrát, naposled Vltavu. Ožírací scénka v bufáči, no to byl vrchol trapnosti. Informací pomálu, rozmělněné a přerušované nechutně trapnými a zbytčně dlouhými "humornými" scénkami. Kdybyste se kluci vykašlali na ten humor, bylo by to fajn, takhle se na to fakt nedá dívat. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co chtěli autoři původně stvořit, ale výsledkem jejich snahy je paskvil, který o zajímavostech naší vlasti vypovídá naprosté hovno, zato jako prezentace křečovitého "humoru" vytvářeného za každou cenu dvojicí veřejnoprávních šašků je přímo náramný. Kam se hrabe Nova, tohle mohlo vzniknou opravdu jen pod křídly páně Janečka. Ale jednu výhodu to má - když se Svěcený pitvoří, alespoň nekomentuje sport... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Teda kluky mám rád jako sportovní komentátory, ale tímto pořadem naše veřejnoprávní televize opravdu přestřelila. Vtipy jsou trapné či hloupé, milí výletníci neobjevují vůbec nic nového, kromě toho, že luxus a chlast opravdu něco stojí. Bohužel to stojí peníze z mých televizní poplatků. To, co dělají tito dva páni, doufám žádný normální člověk následovat nebude. Ale proč potom vznikl takovýto rádoby cestovatelský pořad? Nepobaví, nenavnadí, neuspokojí cestovatelské choutky... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama