Reklama

Reklama

The Encounter

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Uprostřed noční bouřky nachází pět cizinců útočiště v opuštěné restauraci. Arogantní podnikatel (Steve Borden), osamělá svobodná žena (Jaci Velazquez), pár na pokraji rozvodu, a mladá uprchlice. Majitel jim však slouží nejen chlebem. Tento geniální hostitel (Bruce Marchiano) zná všechna jejich tajemství a má odpovědi na všechny problémy - stačí mu věřit. Je to zázračné setkání, které všechny přítomné poznamená. (KrestanFilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou vidím stále zajímavější filmy, kterým dávám plný počet hvězd...Když se kouknete na tento, tak hned ze začátku na vás dýchne TV zpracování...Pak to ale nabralo takovou, jak to říct, LOST-seriálovou atmosféru...Krásný příklad dokonalé dramaturgie...Zírám, co všechno jde vymyslet v oneroom prostředí...A příběh? Pokud se vám osoba Ježíše Krista nidky nevryla do paměti, nebo ji nemůžete snést či snad nechápete, co to vlastně na tom Ježíšovi ti křesťané vidí, tak tento film vám zaručeně dá, na dnešní dobu, srozumitelnou odpověď, proč je Ježíš tak důležitý nejen pro křesťany, ale i pro každého člověka... ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Kresťanské ako hrom. Ak nie ste kresťan alebo ste ateista, tak film pre vás neznamená nič a možno vám príde vtipný. Ostatný kresťania si film ako-tak užijú. Film je to veľmi divný a celkovo príbeh je taký veľmi nudný a neoriginálny. Jediné malé pozitívum na tomto filme sú herecké schopnosti Bruca Marchiana, ktorý si to vie naplno užiť a rolu Ježiša si užíva. Inak celkom dosť veľká nuda. ()

Reklama

Black-star 

všechny recenze uživatele

Film který mi vyrazil dech a přivedl k mnoha otázkám. Vždy jsem k filmovým zpracováním evangelia a vůbec postavy Ježíše dosti skeptická. Ale tohle se mi líbilo. Skutečně je vysvětlena podstata křesťanství a toho proč je Ježíš důležitou osobou pro každého člověka. Přivede vás k mnoha otázkám. Líbilo se mi i zasazení do příběhu a celkový průběh jednotlivých rozhovorů a částí příběhu. Nakonec i samotné vyústění. Rozhodně doporučuji shlédnout, tento film za to skutečně stojí. A věřte že vás nenechá klidnými. ()

KafuR 

všechny recenze uživatele

Určitě film převážně pro danou cílovou skupinu, anebo pro ty, co se aspoň zajímají. Dost po americku podaný příběh o Kristu, který kolem obchází možná blíž, než si hodně lidí myslí. Bohužel někdy dost okatě melodramatický a občas sklouzající až k vyloženě dojímacímu kýči. Marchiano v roli Ježíše uvěřitelný a symbolický závěr taky povedený. Určitě je dobře, že podobné filmy vznikají, jenom je škoda, že ony musí být často povinně sentimentální a za každou cenu pozitivní, což jim ubírá na uvěřitelnosti, protože tak to opravdu nechodí. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Upřímně - jsem potěšený, že jsem mohl konečně vidět poměrně zdařilý film s křesťanskou tématikou. Po všech těch kýčovitých žvástech typu "Vzepřít se obrům" atd., je to příjemné osvězení. Tedy film, který bych se nestyděl pustit ani tomu nejzatvrzelejšímu ateistovi. Samozřejmě, k dokonalosti pořád ještě mnoho schází (především herci s výjimkou Ježíše byli dosti průměrní), ovšem scénář mi připadal kvalitní, prostředí opuštěného baru originální, film odpovídá na často vyřčené otázky. Mínusem jsou pak někdy až příliš vyumělkované dialogy, někdy dokonce nedávající smysl (třeba rozhovor dívek na toaletě: Zatímco jedna rozhořčeně říká druhé, že klidně může odejít ven, ale ona zde zůstane, druhá se nikdy nevyslovila, že by chtěla odejít. Spíše naopak - chtěla zde zůstat.). Celou dobu jsem se děsil nějakého hnusného nereálného happyendu na americký způsob, ten se sice částečně konal, ale dalo se to strávit. A jedná malá tragédie se přesto konala, což odporuje americkým filmům, díkybohu za ni! Film hned vypadá důvěryhodněji. Teď je přemýšlím, zda kouknout i na druhý díl, ale asi si nebudu kazit chuť... ()

Reklama

Reklama