Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel se vrací do vesnice v Galicii, ve které vyrostl. Má zde převzít cenu, ovšem brzy přijde na to, že skutečný důvod, proč ho pozvali je, že má skoncovat se starou kletbou, jež sužuje obec posledních sto let. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po prvej nudnejšiej polhodinke slušný obrat k lepšiemu. Horor ani náhodou, ide o čistú komédiu s prvkami čierneho humoru a tak to mám rád. Scéna s prstom ma mierne dostala do kolien. "Olivový olej a cesnak by sa náhodou nenašli?" Masky akotak zvládnuté, hlavný protagonisti celkom fajn, psík roztomilý takže ako jednohubka poteší. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle mě docela pobavilo, i když to je teda hovadina na kvadrát. Některé scény jsou ale fakt k popukání (řezání prstu :-)), takže jako relax to funguje spolehlivě. Hlavní postavu Tomase skvěle doplňují dva jeho parťáci a některé jejich dialogy opravdu stojí za to. Masky vlkodlaků jsou překvapivě zdařilé a přestože má film svá hluchá místa, celkově se jedná o solidní záležitost, která určitě neurazí. Výborný je samotný závěr, který udělá za filmem báječnou tečku. Zase ty prsty. :-) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

U všech chlupatých na měsíc vyjících stvoření tohle nemělo chybu !! Hlavní hrdina je největší zbabělec v historii vlkodlačích hororů a jeho dva kámoši tomu nasazují korunu. Nejvíce mě dostala scéna s poldama to opravdu bylo bezkonkurenční a pouštěl jsem si jí několikrát. Babička hlavního hrdiny pobrala víc odvahy než naše trojice dohromady a ten pes byl snad kouzelnej. Scéna s prstama rovněž bezchybná. Kvalitní porce chlupaté zábavy a super překvapení. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Wayansovic negrů umí iberští cigoši spáchat taškařici, u níž jeden nemusí zbrázděný ruměncem odvracet zrak od televize, protože je mu trapně za všechny ty fekálně imbecilní tumory střihnuté puncem čiré debility! Po tomhle opravdu není nutno utírat obrazovku od hoven a slibovat veškeré té elektronice, že už jí to nikdy neuděláte a ať, proboha, ještě chvíli hraje. Jedná se o vskutku vkusný, veselý, kulturní zážitek neobsahující jediný prd, detailní rozbor výkalů či zvracení do potravin a na ostatní figuranty, u čehož se stavební přidavači a posluchači prvního stupně základní školy tolik plácají do kolen a kvičí upřímným, mentálně zaostalým smíchem. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

No nenudil som sa. Vlkodlaci ma vážne potešili, stará dobra klasika a toľko som ich nevidel, hádam ani Twilight ságe. Hlavne ma bavili postavy, na nich sa veľmi dobre pozeralo, stále som si hovoril, s čím vtipným ešte prídu. I ponurosťov nesetril, hlavne vo vnútri stodoly, tam to malo i niečo z atmosféry. Hororové to určite nie je, kvôli tomu sa tento film ani pozerať neoplatí, zato ako komédia má moje sympatie. Ja som sa bavil a to je podstatné . ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama