Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel se vrací do vesnice v Galicii, ve které vyrostl. Má zde převzít cenu, ovšem brzy přijde na to, že skutečný důvod, proč ho pozvali je, že má skoncovat se starou kletbou, jež sužuje obec posledních sto let. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

No nenudil som sa. Vlkodlaci ma vážne potešili, stará dobra klasika a toľko som ich nevidel, hádam ani Twilight ságe. Hlavne ma bavili postavy, na nich sa veľmi dobre pozeralo, stále som si hovoril, s čím vtipným ešte prídu. I ponurosťov nesetril, hlavne vo vnútri stodoly, tam to malo i niečo z atmosféry. Hororové to určite nie je, kvôli tomu sa tento film ani pozerať neoplatí, zato ako komédia má moje sympatie. Ja som sa bavil a to je podstatné . ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po prvej nudnejšiej polhodinke slušný obrat k lepšiemu. Horor ani náhodou, ide o čistú komédiu s prvkami čierneho humoru a tak to mám rád. Scéna s prstom ma mierne dostala do kolien. "Olivový olej a cesnak by sa náhodou nenašli?" Masky akotak zvládnuté, hlavný protagonisti celkom fajn, psík roztomilý takže ako jednohubka poteší. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dobrá nálož hravé a ujeté zábavy, která si účelně a funkčně utahuje s poetiky vlkodlactva a prokletí. Přesto jsem čekal a možná si i přál větší absurdnost a víc těch nekompromisních scén. Je to ale povedené.... nevím proč se i u nás někdo nepokusí natočit něco podobně nekonvenčního a protipředpisového :-) PS: policajt zvedl laťku, parádní postavička. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Už můžu mluvit?".... ,,Zapomněl sis náboje!" ,,Plesk! Šplouch...křup!" Fajn komedie s příjemným vizuálem o vlkodlačí kletbě, která, nebude-li včas zlomena, hrozí přerůst v další ještě horší. Pekelná bestie tiše odpočívá v labyrintu podzemních chodeb a čeká na úplněk. Krvavé oči, smrtonosné tesáky a úder prackou, co utrhne hlavu. Naštěstí jde více o vlkodlačí horror a vtipné momentky a průpovídky jsou jemné a hojné jako šafrán. Scénka s prsty nemá chybu! Snad jen by možná byla lepší o trochu kratší stopáž, ale byl jsem spokojen. Závěr už tušíte, a přesto pobaví...Skočné songy dodala skupina s přiléhavým názvem Sex Museum. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský film „Hra vlkodlaků“ vás rozhodně neurazí. Je to dobře zvládnutá komedie, která nemá moc originální děj, ale v tomhle případě to vůbec nevadí, protože jde primárně o to, abyste se bavili. A myslím, že při sledování filmu se bavit budete. Možná se nebudete popadat za břicho, jak je to zábavné, ale je to takové příjemně plynoucí s tím, že dostanete to, co čekáte a možná ještě něco navíc. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama