Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Total Brainless Tv Show! Reality show v ktorej desať starých mládencov hľadá tie pravé polovičky svojho srdca. Samozrejme, aj tu sú určité výnimky, ktoré nemajú konkurenciu:) Hlúpunké a naivné dialógy zachraňuje Hudákov geniálny komentár, ktorý ma zakaždým dostane do záchvatu smiechu. Či už naložíte odpad ale plný počet, hodnotenie je adekvátne. Hoci mňa toto nesmierne bavilo a už sa neviem dočkať "veľkolepého" fináááále:) ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Komentár k druhej sérii: So zdesením som práve zistil, že som dal tomuto klenotu, ešte ako hlúpy 23 ročný sopliak neskúsený životom, odpad, asi som mal pocit, že som intelektuálne založený jedinec a takáto plytká show ma má predsa poburovať! Dnes som tu ako 32 ročný chlap, hovno intelektuál! Naučil som sa milovať tieto neskutočné, tupé bizáry okorenené naozaj brilantnými roastmi, ktoré musel písať génius, bez prdele. Druhá séria Mama ožeň ma je dodnes neprekonaný a pravdepodobne aj neprekonateľný masterpiece na poli primitívnej televíznej zábavy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ programu ako sme už mohli vidieť pri projektoch "Hľedá se táta a máma" alebo "Farmár hľadá ženu". Totálne lacná reality show s jednoduchým námetom. Zoznámiť dve podivné existencie, navzájom ich konfrontovať a celé to následne okomentovať štiplavými poznámkami. Kde stále berú takýchto exotov, čo sú ochotní pre pár peňazí urobiť zo seba úplných blbcov pred celým národom? Je to debilita zaznamenaná kamerou, chytro zostrihaná a rýchlo odvysielaná. No vysoká sledovanosť je predom zaručená. * ()

Infantility 

všechny recenze uživatele

Vy s těma odpadama, vy jste to ale vůbec nepochopili! .... Neskutečně se bavím a těším se na nový díly jako malý dítě na Ježíška (Ježíšek není, jen kdyby jste to nevěděli). Matka (babička, teta, prababička, dcera) se rozhodla, že už dál nebude živit svého sopláka jen tak, ona si potřebuje povídat se svou budoucí snachou, ona chce, aby její nejjedinější a nej"krouživými pohyby"vyleštěnější syn přetrhl smůlu (děvět rozchodlů, je devět rozchodů, na to ani MHD nestačí) a zamiloval se do do do do sy sy sympatické slečny, která nemá nic jiného na práci, než se ukazovat v televizi. A pak přijde svatba, nejlépe do měsíce od prvního střetu jisker a všichni budou žít šťastně a jestli neumřou, tak umřu já. Od smíchu. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Divácká poptávka po reality show se zavrtala na samé sociální dno... konečně! (: Ostatně co může být větší vrchol zoufalosti, než selekce frajerky s bedlivým maminčiným dozorem a asistencí televizních kamer? Dobrovolní účastníci museli mít buď koule o velikosti Jupiteru, nebo adekvátně veliký mindrák (případně obojí). Často ironický a nadnesený komentář pořadu dává tušit, že si tvůrci byli vědomi předváděných zvráceností a nejspíše ještě hodinu po skončení šichty zírali konsternovaně do zdi z toho, jaká exotická zvěrstva museli natáčet a následně jimi krmit dychtivé televizní otroky (z nichž to nejzoufalejší procento bude zatínat pěstičky a prožívat tuhle veselohru vážně). Dramaturgie na každý pád odvedla báječnou práci - sbírka exotů je vskutku interesantní a dávky primitivních odrůd naivity, pokrytectví a jiných lidských slabostí jsou z obrazovky páleny s kadencí kulometu. Trochu na truc nápadnicím, které tvoří zřejmě to nejnormálnější, co je v pořadu k vidění. Zábava epická, objektivně samozřejmě ryzí odpad. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama