Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

standsiller odpad!

všechny recenze uživatele

Najskôr som sa na to tešil, povedal som si : " Môže byť fajn to sledovať " . Ale po odvysielaní prvých pár dielov som bol hlboko sklamaný. Nesympatickí ľudia, ktorí sa vraj zúfalo snažia oženiť a chcú aby sa na to všetci pozerali. Na ďalšie diely sa mi nechce. Mali radšej natočiť skrytú kameru u jednej z týchto domácností a "hlavným hrdinom" motať do života potenciálne partnerky. Na tom by som sa viac pobavil. TRAPAS. ()

kreion 

všechny recenze uživatele

*******404 error- brain not found.******Je fér aby človek niečo odpísal už len z toho čo videl v reklame? Myslí, že pri tomto "kúsku" je to viac než na mieste. Spánom bohom aby som to ešte musel pozerať na to, aby som mohol konštatovať že je to odpad. P.S.- to je na tom jojka už naozaj tak zle že si syntetizuje projekty zo "Ženatí so záväzkami" a "Farmár hľadá ženu"? Dokedy bude destilovať túto hnovojú pálenku? EDIT: po zhliadnutí prvého dielu musím dať 5 hviezdičiek za aféru Miško a taniere =D Toľko som sa na niekoho debilnosti nenasmial od doby čo si môj spolužiak v prvom ročníku ZŠ zjedol pred celou triedou vlastný chriachel =D =D =D Táto show človeku dodá viac motivácie ako Modré z neba a po dosledovaní si len hovorím aké to mám šťastie že mama nechlastala a nefajčila keď ma čakala =D=D =D =D =D ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hrozná fraška, divadýlko a v jádru je to naprosto o ničem, ale přesto se u toho velmi rád škodolibě zasměju a konkrétně v tomto pořadu je několik opravdu hardcore účinkujících - pro zmínku steroidový bodybuilder, majster - Projekt Andrej DJ, Mišo nebo ultraslizák Tiborko s vyzubenou Martinkou. Chápu, že pro většinu ztráta času, ale mne to posloužilo jako skvělá oddychovka bez jakéhokoliv hlubšího smyslu. Konkrétně u druhé série člověk prvních pět dílů jen užasle zírá, jaké exoty štáb do pořadu namíchal a jen si říká...TO SNAD NENÍ MOŽNÝ !!!! I s odstupem času musím říct, že některé hlášky u nás doma zlidověly :o) No prostě kokoťárna nad kterou člověk nesmí, opakuji nesmí přemýšlet a jen konzumovat lidskou hloupost mixlou s neuvěřitelnou odvahou :) Pokud člověk hledá extrém v rámci reality show, tak zde je správně. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad ako všetky "reality show" podobného rázu. Sociálne neschopní dospelí ťuťmáci, ktorým sa o ich partnerský život majú starať mamičky? Na tomto sa nedá ani smiať. No akosi sa stalo štandardom, že takíto zaostalejší jedinci sú pre slovenské ovečky odchované Narkózou a Hnojkou nekonečným zdrojom zábavy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám za magorský nápad, vůbec takovou píčovinu vymyslet. Borce už prostě nebavilo si doma jen tak leštit brko a tak se vydali před televizní obrazovky a „Mamo poser se“ – najít partnera si má každý sám a neřešit to před televizní obrazovkou. Určitě z toho vznikla láska na celý život. Inkasovali prachy a šli od sebe, i když vzhledem k inteligenci účinkujících…? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama