Reklama

Reklama

T is for Toilet

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Velká Británie, 2011, 4 min

Režie:

Lee Hardcastle

Obsahy(1)

Malého chlapce se jeho rodiče pokoušejí odnaučit chodit na nočník. Používání klasické toalety se ale podobá noční můře, i když v jistém smyslu rodičům nakonec opravdu usnadní práci. (DaUr)

Recenze (79)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo animované nebo dokonce hrané, nestálo by to za nic a jen by se to zařadilo do plejády nudných a zbytečných teenagerovských horůrků, kde hlavně musí stříkat krev. Ale ta plastelína tomu dodává zvláštní kouzlo, kterému se prostě nedá odolat. Opravdu jsem se pobavila, je to morbidní, ale je to tak. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

"Jesus Fuckin´ Christ " Od tohoto chlapíka som videl už viac stop motion videí. Najviac ma zaujal s mačkami ktoré v krátkosti zahrali dej nejakého hororu. (Evil Dead , The Thing). Toto je tiež dobrý kúsok. Ktorému ako dobrému splatteru nechýba veľa gore a slizu aj keď iba v podobe plastelíny. Nejde o nič mimoriadne prekvapivé ani originálne ale o to tu nejde. Ide o srandu ktorá sa vďaka brutálnemu koncu vydarila. Vyzdvihujem brutálne "fuckovacie" hlášky otca rodiny nemal chybu. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„It‘s show time!“ Príchodzí otec s hláškou sa javí opitý a už to robí napínavú atmosféru rozhýbanej plastelíny kultovou. A tých hlášok ešte pár je. Transformácia plastelíny do hrozivej potvory je výborná, rovnako ako aj obsahová stránka zahrávania sa s divákom a neskôr krutý, čierny humor v závere. „Call the plumber now... It‘s an emergency!“ ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

No tak to pardon, ale tohle fakt ne. Neříkám, že myšlenka to není zajímavá, ale u toho to mělo zůstat - uvězněné v něčí hlavě. Proboha, proč by tohle chtěl někdo natočit? Takový hnus morbidní a ještě k tomu použijí dětmi oblíbenou plastelínu... fuj. Už teď jsem se v noci někdy bála chodit na záchod... vzláště po temné chodbě, kdy vidíte kukátko domovních dveří... nyní to bude nemožné :D Snad kdybych se dokázala vyžívat v těchhle hororových blbůstkách, tak by se mi to líbilo a neváhala bych se 4*, originální to je, hlavně vtipné je, jak je otcovi úplně u prdele, že před synem mluví jak dlaždič. Ale já se v hororových blbůstkách nevyžívám, takže dávám odpad hodný záchodu. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

No ty kráááso, to jsem byl po dlouhé době překvapený. Animovaným hororům se snažím vyhýbat, tady mě ovšem zlákalo velmi vysoké hodnocení a skutečně krátká stopáž. Tak proč neobětovat 4 minuty? Po první minutě jsem myslel, že dám 2 hvězdičky a to za skvělé zpracování (přece jenom s tím musela být patlačka). Ale ten konec je opravdu jeden velký paradox, který mě přesvědčil o mnohem vyšším hodnocení! To se moc často nevidí. Úderné, brutální, reálné a pro mě zaroveň naprosto nepředstavitelné. Myslím, že jeho rodiče dlouho neusnou :) __80%__ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama