Reklama

Reklama

T is for Toilet

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Velká Británie, 2011, 4 min

Režie:

Lee Hardcastle

Obsahy(1)

Malého chlapce se jeho rodiče pokoušejí odnaučit chodit na nočník. Používání klasické toalety se ale podobá noční můře, i když v jistém smyslu rodičům nakonec opravdu usnadní práci. (DaUr)

Recenze (79)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„It‘s show time!“ Príchodzí otec s hláškou sa javí opitý a už to robí napínavú atmosféru rozhýbanej plastelíny kultovou. A tých hlášok ešte pár je. Transformácia plastelíny do hrozivej potvory je výborná, rovnako ako aj obsahová stránka zahrávania sa s divákom a neskôr krutý, čierny humor v závere. „Call the plumber now... It‘s an emergency!“ ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*C IS FOR CLAY* Na animáciu si treba zvyknúť a potom sa už mínusy hľadajú ťažšie. V momente spustenia filmu som neočakával tento žáner, a o to viac ma teda výsledok potešil, keďže horory obľubujem. Zaostalo pôsobiace dieťatko, s kolennými kĺbmi až niekde v dolnej štvrtine nôh, je vydarenou postavičkou a tým, okolo ktorého sa dej krátkeho filmu točí. Čo sa týka mamičky, pamätám si len záber na jej dekolt a otecko má značne nesympatický hlas a prízvuk, a ten ma značne iritoval. On je teda akýmsi negatívom, avšak natoľko zanedbateľným, že nedokáže pokaziť môj celkový dojem z filmu. Verdikt v 1 vete: Kto sa smeje naposledy, ten plače nad rozliatym mliekom. 08.02.12 ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

pokud tohle je jeden z nejlepších kraťasů z ABCs of Death, tak pro mě není důvod se dívat na celý. I když to není tak špatné, tak mě to nechytlo a ani ta animace mě nezaujala. Pokud Vás neodradím, tak se připravte drsný černý humor a kbelíky plastelinové krve a vnitřností ... dobrou chuť! [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

No ty kráááso, to jsem byl po dlouhé době překvapený. Animovaným hororům se snažím vyhýbat, tady mě ovšem zlákalo velmi vysoké hodnocení a skutečně krátká stopáž. Tak proč neobětovat 4 minuty? Po první minutě jsem myslel, že dám 2 hvězdičky a to za skvělé zpracování (přece jenom s tím musela být patlačka). Ale ten konec je opravdu jeden velký paradox, který mě přesvědčil o mnohem vyšším hodnocení! To se moc často nevidí. Úderné, brutální, reálné a pro mě zaroveň naprosto nepředstavitelné. Myslím, že jeho rodiče dlouho neusnou :) __80%__ ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas nezaujme ani tak zpracováním ani základní myšlenkou, ale spíše povedenou prací s oběma faktory. Režisérovi se i na poli tak krátkého formátu daří slušně gradovat celý snímek a v závěru dokonce přichází i s jakýmsi vypointováním. Překrásně černohumorný bonbónek a rozhodně jeden z nejpovedenějších snímků ze sbírky ABCs of Death. Pozoruhodně úplné, což není u krátkometrážních filmů pravidlem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno