Reklama

Reklama

Ninjago - Zelený ninja

(série)
  • Kanada Legacy of the Green Ninja (více)

VOD (1)

Epizody(13)

Když je poražen největší nepřítel, Ninjago si vychutnává období tolik potřebného míru. Ale hadí armáda stále existuje. (Netflix)

Zajímavosti (11)

Ninjago (2011) (seriál)

  • V seriálu se objevují kostry a modely dinosaurů, kteří jsou k vidění v mnoha LEGO adaptacích Jurského parku a Jurského světa. Mezi epizody, v nichž se objevují, patří epizoda Den, kdy se Ninjago zastavilo (2012), kde jsou v místnosti s malými kamennými bojovníky v Muzeu historie Ninjago jak modely velociraptorů a tyrannosaurů, tak kostry triceratopsů a stegosaurů (pravé kostry těchto dvou se dále objevují v jiné expozici v muzeu). Dále v epizodě Špehuj špeha (2015), kde jsou na policích v knihovně s Knihou kouzel k vidění kostry triceratopsů, a dále též v epizodě Křídla změny (2015), kde jsou v místnosti, v níž Morro napadne Lloyda, k vidění modely tyrannosaurů na polici. (Marasuchus17)

Ninjago - Ninjaball (2012) (epizoda) (S02E04)

  • Při jednom ze záběrů v Darethově dojo má Kai na sobě oblek z pilotní řady (0. série) – oblek DX. (Cardo)

Ninjago - Hračka (2012) (epizoda) (S02E05)

  • Fiktivní masožravý dinosaurus, dromeosauridní teropod Grundalicus čili Grundal (v originále Grundle), se mimo tuto epizodu objevuje v seriálu ještě několikrát. Lze jej spatřit také v epizodě Duchařský příběh (2015), kde se ve Wuově flashbacku pokusil sežrat malého Morra, a v epizodě Mlčenlivá (2018), na jejímž začátku pronásleduje v džungli Harumi s Lloydem jeho zeleně zbarvený poddruh. Grundal se v seriálu dále objevuje v podobě mnoha motivů, např. na obálce komiksu o Grundalovi, který má Lloyd v pokoji na podlaze v epizodě Pozvání (2015), jako zmenšený model kostry v Chenově sbírce v epizodě Zapomenutý element (2015), nebo jako malba na plátně v Muzeu historie Ninjago. (Marasuchus17)

Reklama

Reklama