foto

Kirby Morrow

  • nar. 28.8.1973 (46 let)
    Jasper, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Garage Sale Mystery: Pandora's Box (TV film)
2017 Darrow & Darrow (TV film)
Drone
2016 A Wish for Christmas (TV film)
Death of a Vegas Showgirl (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 12 Rounds 3: Lockdown
Láska v éteru (TV film)
2014 High Moon
Ring by Spring (TV film)
Robocop
2013 One Foot in Hell (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů - vyp.
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film) - vyp.
Útěk z planety Země - vyp.
2012 Naprostá sebedůvěra
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Pastorova žena (TV film)
Ve skrytu své kůže
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2009 Zlo přichází (TV film)
2007 Kong: Návrat do džungle - vyp.
Mosaic - vyp.
2006 Síla dopadu (TV film)
2005 Ark - vyp.
Hot Wheels Acceleracers: Start - vyp.
Kong: King of Atlantis - vyp.
My Scene - Hvězdy Hollywoodu - vyp.
2004 Jammin' in Jamaica - vyp.
Masquarade Madness
2003 Broken Saints - vyp.
Hot Wheels Highway 35 World Race - vyp.
2002 Nakládačka 2: Zpátky na led
Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Avalanche Alley (TV film)
Barbie v Louskáčku - vyp.
Bones
2000 VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Hon na vraha (TV film)
NASCAR Racers: The Movie (TV film) - vyp.
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Someone to Love Me (TV film)
Twister se vrací (TV film)
1997 Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film) - vyp.
1996 Stand Against Fear (TV film)

TV seriály

2019 Ninjago (TV seriál)
Ninjago (TV seriál)
Endings (S10E04)
The Fall (S10E03)
Into the Breach (S10E02)
další epizody (4)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 14 (S02E06)
Supergirl (TV seriál)
Call to Action (S04E06)
Fallout (S04E02)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #97: It Takes Two to Stab Yourself in the Butt (S05E03)
Ninjago (TV seriál)
Green Destiny (S09E10)
Lessons for a Master (S09E09)
Saving Faith (S09E08)
další epizody (20)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Oliver (S01E03)
Burnt Food (S01E01)
Legion (TV seriál)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 4 (S01E04)
Chapter 2 (S01E02)
Ninjago (TV seriál)
Lost in Time (S07E10)
Out of the Fire and Into the Boiling Sea (S07E09)
Pause and Effect (S07E08)
další epizody (10)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Donner (S01E08)
Van Helsing (TV seriál)
Vidím tě (S01E02)
Pomoz mi (S01E01)
Ninjago (TV seriál)
The Way Back (S06E10)
Operation Land Ho! (S06E09)
The Last Resort (S06E08)
další epizody (10)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
Odlet z Endoru (E01)
The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
Cedar Cove (TV seriál)
Something's Gotta Give (S03E03)
Ninjago (TV seriál)
Curse World, Part II (S05E10)
Curse World, Part I (S05E09)
Grave Danger (S05E08)
další epizody (20)
2014 Eternals (TV seriál)
Ninjago (TV seriál)
The Titanium Ninja (S03E08)
The Void (S03E07)
Codename: Arcturus (S03E06)
další epizody (8)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál) - vyp.
2012 Arrow (TV seriál)
Nevinný muž (S01E04)
Slugterra (TV seriál) - vyp.
Ninjago (TV seriál)
Rise of the Spinjitzu (S02E13)
Return of the Overlord (S02E12)
The Last Hope (S02E11)
další epizody (20)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vše je tak, jak má být (S04E17)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Ninjago (TV seriál)
Day of the Great Devourer (S01E15)
Rise of the Great Devourer (S01E14)
All of Nothing (S01E13)
další epizody (8)
Superbook (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vpád, část první (S01E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Dva a půl chlapa (S06E02)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál) - vyp.
Láska je Láska (TV seriál)
Ladíme k sobě (S06E02)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál) - vyp.
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Nový svět (E37)
1.28 (E36)
Zloba (E35)
další epizody (7)
2006 Class of the Titans (TV seriál) - herec, vyp.
Krevní pouta (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
Nechtěné děti (S03E02)
další epizody (5)
2005 Team Galaxy (TV seriál) - vyp.
Transformers Cybertron (TV seriál) - vyp.
Transformers: Galaxy Force (TV seriál) - vyp.
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Úl (S02E11)
Aurora (S02E09)
V obležení, 3. část (S02E01)
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál) - vyp.
Transformers: Energon (TV seriál) - vyp.
2003 Manželská krize (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál) - vyp.
X-men: Začátek (TV seriál)
Ascension: Part 2 (S04E09)
Ascension: Part 1 (S04E08)
Ghost of a Chance (S04E07)
další epizody (13)
2002 Jeremiah (TV seriál)
The Touch (S01E12)
Rockman.EXE (TV seriál) - vyp.
Tokyo Underground (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
Under Lock and Key (S03E09)
Self Possessed (S03E08)
The Toad, the Witch and the Wardrobe (S03E07)
další epizody (17)
Hvězdná brána (TV seriál)
Bojovník (S05E18)
2001 A co Mimi? (TV seriál) - vyp.
Alienators: Evolution Continues (TV seriál)
Lovci netvorů (TV seriál)
Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál) - vyp.
Star Ocean EX (TV seriál) - vyp.
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
On Angel's Wings (S02E09)
Joyride (S02E08)
African Storm (S02E07)
další epizody (17)
2000 Action Man (TV seriál) - vyp.
Inu Yasha (TV seriál) - vyp.
Kong (TV seriál) - vyp.
Tottoko Hamtaró (TV seriál) - vyp.
X-men: Začátek (TV seriál)
Speed and Spyke (S01E05)
Mutant Crush (S01E04)
Rogue Recruit (S01E03)
další epizody (5)
1999 Mugen no Ryvius (TV seriál) - vyp.
Závody Nascar (TV seriál) - vyp.
1998 Brain Powerd (TV seriál) - vyp.
First Wave (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Passion Play (E10)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Cor-Ai (S01E15)
Krajní meze (TV seriál)
Původ druhu (S04E23)
1997 Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál) - vyp.
Zámořská střední (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Evoluce (S03E12)
1996 Zmije (TV seriál)
1995 Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál) - vyp.
1989 Ranma ½ (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2014 The Pristine Coast - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky