foto

Kirby Morrow

  • nar. 28.8.1973 (44 let)
    Jasper, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Drone
2016 A Wish for Christmas (TV film)
Death of a Vegas Showgirl (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 Láska v éteru (TV film)
12 Rounds 3: Lockdown
2014 High Moon
Ring by Spring (TV film)
Robocop
2013 One Foot in Hell (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů - vyp.
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film) - vyp.
Útěk z planety Země - vyp.
2012 Naprostá sebedůvěra
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Comforting Skin
Pastorova žena (TV film)
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2009 Zlo přichází (TV film)
2007 Kong: Návrat do džungle - vyp.
Mosaic - vyp.
2006 Síla dopadu (TV film)
2005 Ark - vyp.
Hot Wheels Acceleracers: Start - vyp.
Kong: King of Atlantis - vyp.
Masquarade Madness
My Scene - Hvězdy Hollywoodu - vyp.
2004 Jammin' in Jamaica - vyp.
2003 Broken Saints - vyp.
Hot Wheels Highway 35 World Race - vyp.
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Slap Shot 2: Breaking the Ice
2001 Avalanche Alley (TV film)
Barbie v Louskáčku - vyp.
Bones
2000 VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Hon na vraha (TV film)
NASCAR Racers: The Movie (TV film) - vyp.
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Someone to Love Me (TV film)
Twister se vrací (TV film)
1997 Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film) - vyp.
1996 Stand Against Fear (TV film)

TV seriály

2017 Legion (TV seriál)
Chapter 5 (E05)
Chapter 4 (E04)
Chapter 2 (E02)
The Good Doctor (TV seriál)
Oliver (E03)
2016 Travelers (TV seriál)
Donner (E08)
Van Helsing (TV seriál)
Seen You (S01E02)
Help Me (S01E01)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál) - vyp.
The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
2014 Eternals (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál) - vyp.
2012 Arrow (TV seriál)
Nevinný muž (S01E04)
Slugterra (TV seriál) - vyp.
Hranice nemožného (TV seriál)
Vše je tak, jak má být (S04E17)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Ninjago (TV seriál) - vyp.
2010 Lidský terč (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vpád, část první (S01E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Two and a Half Men (S06E02)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál) - vyp.
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál) - vyp.
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Shinsekai (E37)
1.28 (E36)
Satsui (E35)
další epizody (7)
2006 Class of the Titans (TV seriál) - herec, vyp.
.hack//Roots (TV seriál) - vyp.
Krevní pouta (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
Nechtěné děti (S03E02)
další epizody (5)
2005 Team Galaxy (TV seriál) - vyp.
Transformers Cybertron (TV seriál) - vyp.
Transformers: Galaxy Force (TV seriál) - vyp.
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Úl (S02E11)
Aurora (S02E09)
V obležení, 3. část (S02E01)
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál) - vyp.
Láska je Láska (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál) - vyp.
2003 Manželská krize (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál) - vyp.
2002 Jeremiah (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál) - vyp.
Tokyo Underground (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Bojovník (S05E18)
2001 A co Mimi? (TV seriál) - vyp.
Hikaru no go (TV seriál) - vyp.
Lovci netvorů (TV seriál)
Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál) - vyp.
Star Ocean EX (TV seriál) - vyp.
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Action Man (TV seriál) - vyp.
Inu Yasha (TV seriál) - vyp.
Kong (TV seriál) - vyp.
Tottoko Hamtaró (TV seriál) - vyp.
X-men: Začátek (TV seriál) - vyp.
1999 Mugen no Ryvius (TV seriál) - vyp.
Závody Nascar (TV seriál) - vyp.
1998 Brain Powerd (TV seriál) - vyp.
First Wave (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Cor-Ai (S01E15)
1997 Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál) - vyp.
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál) - vyp.
1989 Ranma ½ (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2014 The Pristine Coast - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace