foto

Kirby Morrow

  • nar. 28.8.1973 (45 let)
    Jasper, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Garage Sale Mystery: Pandora's Box (TV film)
2017 Darrow & Darrow (TV film)
Drone
2016 A Wish for Christmas (TV film)
Death of a Vegas Showgirl (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 12 Rounds 3: Lockdown
Láska v éteru (TV film)
2014 High Moon
Ring by Spring (TV film)
Robocop
2013 One Foot in Hell (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů - vyp.
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film) - vyp.
Útěk z planety Země - vyp.
2012 Naprostá sebedůvěra
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Pastorova žena (TV film)
Ve skrytu své kůže
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2009 Zlo přichází (TV film)
2007 Kong: Návrat do džungle - vyp.
Mosaic - vyp.
2006 Síla dopadu (TV film)
2005 Ark - vyp.
Hot Wheels Acceleracers: Start - vyp.
Kong: King of Atlantis - vyp.
Masquarade Madness
My Scene - Hvězdy Hollywoodu - vyp.
2004 Jammin' in Jamaica - vyp.
2003 Broken Saints - vyp.
Hot Wheels Highway 35 World Race - vyp.
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Slap Shot 2: Breaking the Ice
2001 Avalanche Alley (TV film)
Barbie v Louskáčku - vyp.
Bones
2000 VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Hon na vraha (TV film)
NASCAR Racers: The Movie (TV film) - vyp.
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Someone to Love Me (TV film)
Twister se vrací (TV film)
1997 Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film) - vyp.
1996 Stand Against Fear (TV film)

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 14 (S02E06)
Supergirl (TV seriál)
Call to Action (S04E06)
Fallout (S04E02)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #97: It Takes Two to Stab Yourself in the Butt (S05E03)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 4 (S01E04)
Chapter 2 (S01E02)
The Good Doctor (TV seriál)
Oliver (S01E03)
Burnt Food (S01E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Donner (S01E08)
Van Helsing (TV seriál)
Seen You (S01E02)
Help Me (S01E01)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál) - vyp.
The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
2014 Eternals (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál) - vyp.
2012 Arrow (TV seriál)
Nevinný muž (S01E04)
Slugterra (TV seriál) - vyp.
Hranice nemožného (TV seriál)
Vše je tak, jak má být (S04E17)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Ninjago (TV seriál) - vyp.
2010 Lidský terč (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vpád, část první (S01E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Two and a Half Men (S06E02)
2009 Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál) - vyp.
Láska je Láska (TV seriál)
Ladíme k sobě (S06E02)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál) - vyp.
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Šinsekai (E37)
1.28 (E36)
Sacui (E35)
další epizody (7)
2006 .hack//Roots (TV seriál) - vyp.
Class of the Titans (TV seriál) - herec, vyp.
Krevní pouta (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
Nechtěné děti (S03E02)
další epizody (5)
2005 Team Galaxy (TV seriál) - vyp.
Transformers Cybertron (TV seriál) - vyp.
Transformers: Galaxy Force (TV seriál) - vyp.
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Úl (S02E11)
Aurora (S02E09)
V obležení, 3. část (S02E01)
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál) - vyp.
Transformers: Energon (TV seriál) - vyp.
2003 Manželská krize (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál) - vyp.
2002 Jeremiah (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál) - vyp.
Tokyo Underground (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Bojovník (S05E18)
2001 A co Mimi? (TV seriál) - vyp.
Alienators: Evolution Continues (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál) - vyp.
Lovci netvorů (TV seriál)
Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál) - vyp.
Star Ocean EX (TV seriál) - vyp.
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Action Man (TV seriál) - vyp.
Inu Yasha (TV seriál) - vyp.
Kong (TV seriál) - vyp.
Tottoko Hamtaró (TV seriál) - vyp.
X-men: Začátek (TV seriál) - vyp.
1999 Mugen no Ryvius (TV seriál) - vyp.
Závody Nascar (TV seriál) - vyp.
1998 Brain Powerd (TV seriál) - vyp.
First Wave (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Passion Play (E10)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Cor-Ai (S01E15)
1997 Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál) - vyp.
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál) - vyp.
1989 Ranma ½ (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2014 The Pristine Coast - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace