foto

Michael Adamthwaite

  • nar. 1.9.1981 (39 let)
    North York, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Crossword Mysteries: Terminal Descent (TV film)
2019 Mrazivá pomsta
2017 Válka o planetu opic
2016 Devátý život Louise Draxe
Obr Dobr
Policajt ze školky 2
Warcraft: První střet
2015 Barbie: Odvážná princezna
Pod vysokým napětím
The Hollow (TV film)
2014 Hektorova cesta aneb hledání štěstí
Krvavý Bangkok
The Virginian
Zůstaň se mnou
2013 Hats Off to Christmas! (TV film)
Osudová chvíle (TV film)
Rohy
The Mystery Cruise (TV film)
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Big Time Movie (TV film)
Naprostá sebedůvěra
The Wishing Tree (TV film)
2011 Behemot (TV film)
Nezvratný osud 5
Sucker Punch
To the Mat (TV film)
Ve jménu krále 2
Červená Karkulka
2010 Betonové propasti (TV film)
Pořád dokola
Riverworld (TV film)
Sejmi eso 2
2009 Hulk Vs.
Kick Me Down
Reset
Strážci - Watchmen
Twilight sága: Nový měsíc
2008 Běsnící peklo (TV film)
Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
2007 88 minut
Dragon Boys (TV film)
Plácek 3
Walk All Over Me
Zmatená duše
2006 Amber's Story (TV film)
Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Jako Mike 2
Let 93 (TV film)
Menší zlo (TV film)
Osm statečných
Černé Vánoce
Život jde dál
2005 Chaos
Dragons II: The Metal Ages (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
Kráčející skála
Wild Guys, The
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Na mou čest (TV film)
1989 Joroiden Samurai Troopers: Kikótei densecu

TV seriály

2021 Resident Alien (TV seriál)
Sexy Beast (E06)
Světlo a stíny (TV seriál)
Otkazat’sya (E04)
A Million Little Things (TV seriál)
The Price of Admission (S03E08)
Timing (S03E07)
Miles Apart (S03E06)
Ninjago (TV seriál)
The Tooth of Wojira (S14E04)
The Gift of Jay (S14E03)
The Keepers of the Amulet (S14E02)
další epizody (4)
2020 Nancy Drew (TV seriál)
The Lady of Larkspur Lane (S01E12)
The Twilight Zone (TV seriál)
8 (S02E06)
Ninjago (TV seriál)
The Son of Lilly (S13E16)
The Upply Strike Back! (S13E15)
The Ascent (S13E14)
další epizody (32)
2019 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Part Three: Destroy All Tophats (S01E03)
Part Two: Opening Night (S01E02)
Part One: Submitted for Approval (S01E01)
Ninjago (TV seriál)
A Million Little Things (TV seriál)
The Perfect Storm (S02E04)
Grand Canyon (S02E02)
Supergirl (TV seriál)
Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up? (S04E20)
Ninjago (TV seriál)
Endings (S10E04)
The Fall (S10E03)
Into the Breach (S10E02)
další epizody (4)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Nora Inu (S01E07)
Na opuštěném místě (S01E03)
The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
In for a Pound (E08)
Fog of War (E07)
Seal Team 6 (TV seriál)
Masks (S02E05)
Ninjago (TV seriál)
Green Destiny (S09E10)
Lessons for a Master (S09E09)
Saving Faith (S09E08)
další epizody (20)
Lovci duchů (TV seriál)
Unfinished Business (S13E20)
2017 Dynotrax Turbo (TV seriál)
Exorcista (TV seriál)
Pocit bezpečí (S02E02)
Janus (S02E01)
Ninjago (TV seriál)
Lost in Time (S07E10)
Out of the Fire and Into the Boiling Sea (S07E09)
Pause and Effect (S07E08)
další epizody (10)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (7)
Druhá šance (TV seriál)
Svědomí (E11)
Ninjago (TV seriál)
The Way Back (S06E10)
Operation Land Ho! (S06E09)
The Last Resort (S06E08)
další epizody (10)
2015 Supernoobs (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of the Family (S02E05)
Ninjago (TV seriál)
Zakletý svět: část 2 (S05E10)
Zakletý svět: část 1 (S05E09)
Ohromné nebezpečí (S05E08)
další epizody (20)
2014 Strange Empire (TV seriál)
Lonely Hearts (E05)
The Whiskey Trader (E04)
Other Powers (E03)
další epizody (5)
The 100 (TV seriál)
Reapercussions (S02E03)
Arrow (TV seriál)
Nemyslitelné (S02E23)
Ninjago (TV seriál)
Titanový Ninja (S03E08)
Prázdnota (S03E07)
Krycí jméno Arcturus (S03E06)
další epizody (8)
2013 Motiv (TV seriál)
Spodní proud (S01E08)
Rudá vdova (TV seriál)
The Escape (E04)
Šprti a příšery (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Z druhé strany (S02E11)
2012 Ninjago (TV seriál)
Vzestup mistra Spinjitzu (S02E13)
Návrat Overlorda (S02E12)
Poslední naděje (S02E11)
další epizody (20)
Lovci duchů (TV seriál)
The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo (S07E20)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ninjago (TV seriál)
Den Bájného požírače (S01E15)
Vzestup Bájného požírače (S01E14)
Z ničeho všechno (S01E13)
další epizody (8)
Superbook (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Ani tady, ani tam (S04E01)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Zlomený šíp (S03E05)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
T-Rex Express (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Home Stretch (S02E08)
Smallville (TV seriál)
Průnik (S09E06)
2008 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro všechny, 1. část (S01E01)
Zekova kouzelná podložka (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Kdo má hlavní slovo (S02E19)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Nový svět (E37)
Ostražitost (E34)
Pohrdání (E33)
další epizody (8)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Devět životů (S01E05)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Taktika (E05)
Pronásledování (E04)
Krevní pouta (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Double Vision (S04E03)
Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Poslední boj, část druhá (S08E17) - a.z.
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Heartless (E08)
Hook's Kingdom (E05)
The Collector (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)
Volání mrtvých (TV seriál)
Closure (S01E08)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ztracené město 2 (S07E22)
2003 Black Sash (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
The Question (S02E10)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Plague (S02E14)
Smallville (TV seriál)
Stín minulosti (S02E19)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat domů (S07E02)
Návrat ztraceného syna (S07E01)
Kruh se uzavírá (S06E22)
2002 Jeremiah (TV seriál)
City of Roses (S01E07)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové (S06E08)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky