Reklama

Reklama

Hambuster

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Akční
Francie, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Hambuster je původně studentský krátkometrážní, 3D animovaný film pojednávající o situaci, kdy se váš oběd vzepře vašemu původnímu úmyslu sníst jej a naopak začne přiživovat záměr sníst vás. Můžete utíkat, můžete křičet a můžete se zoufale snažit varovat ostatní, ale nikdo vás neuslyší, nikdo vás nebere vážně. (radekgfx)

Recenze (45)

krumpac007 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný kraťas, který je úplně jiný, než např. Pixarovky, ale není o nic horší. Ba naopak. Konečně tu máme něco originálního a mnohem víc ošklivého, než roztomilého. Mrzí mě nízký počet hodnocení a celkové nízké povědomí o tomto kraťasu, který určitě stojí za vidění. Řadím ho mezi jeden z nejlepších animovaných kraťasů, co jsem kdy viděl. ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Vytvoříte-li zdařilý animák, ale zároveň máte tu smůlu, že se vám nepovede být nominovaný v kategorii "Nejlepší krátký animovaný film" na výročním předávání cen Academy Award, máte jistotu, že se pozornost věnovaná vašemu dílu bude určitě pohybovat pod křivkou jeho kvality. A ještě k tomu navíc nebudete ani na ČSFD. Přítomnost tohohle animáku zde v databázi potěšila. Nic víc a nic míň než studentský film, jehož hlavní nosnou rovinou je míra originality (která je patrná v celé jeho "délce") a žánrový mix klasického 3D, béčkového hororu a komedie. Příjemná změna. Lidi, které zajímá CGI, nechť shlédnou produkční videa. (Včetně Anaglyph verze.) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se vždycky líbí jak takové ty "hororovopodivnonechutné" snímky začínají něčím tak nevinným a někdy i miloučkým jako batole houpající se na pružinovém zvířátku. Pak se z něj stane želva v krunýři z hamburgeru a v zápětí z něj zbyde jen mléčný flek. Ty hltající hamburgery bych brala, ale ta limonádovokrvavá scéna ve fast foodu byla až moc nechuťácká. Asi nejsem jediná, co to tu píše, ale evidentně moc dobře vím, proč mi hamburgery nechutnají a nejím je... co kdyby na mě dostaly chuť a začaly po mně prskat rajčata a okurky. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=214CUiDlQOY ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Nápadité, oprsklé a dost nechutné. Podle závěrečných titulků soudím, že je to namířeno proti McDonalds a má nás to upozornit, jak nás fastfoody postupem času všechny zchlamstnou jako jednohubky, protože my jim dlabeme z ruky. Tohle by měli poustět před vstupy do takových smažáren a patláren hamburgrů (ne před místy, kde mají pizzu, tu neberu jako fast food :) ) a zaručeně by se kuřecím magnátům s bílými klobouky a všem ostatním 'kačerům Mek-Donaldům' snížily tržby nebo by alespoň byli nuceni zvýšit kvalitu těch jejich sajrajtů, které se nedají jíst moc často pokud nestojíte o žaludeční vředy :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus byl ten konec až moc ujetý, Ale jinak celkem fajnová francouzská blbost. Hamburgery nejím a po tomhle s nimi určitě nezačnu. Začátek byl ale hodně dobrý, tempo i atmosféra na výbornou. Po animační stránce si taky nemůžu stěžovat. Jenom se dle mého názoru nechali tvůrci v závěru až moc unést, že už to ani hezké ani zábavné nebylo. Ale určitě se nenechte od jeho zhlédnutí odradit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama