Reklama

Reklama

Bestie z koupelny

(amatérský film)
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2011, 14 min

Obsahy(1)

Metalista Lukáš byl požádán svou přítelkyní, aby přikoupil k večeři hlávkové zelí. Natrefil ovšem na podivného trhovce, který mu daroval samotné zlo. Místo romantického večera čeká na nebohou dívku abnormální terror. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nesnáším červy. Jestli někdo čte pravidelně moje recenze, tohle už určitě musí vědět. Kdyby ne, tak to říkám znovu. Jakmile jsou ve filmu červi, prostě vím, že to na mě bude mít ten správný efekt. Zhnusení. Po dni na Gastrofestu v Českých Budějovicích, kde se smažení podávali, je tenhle film jen takovou třešinkou na dortu. Červi fungují, ale to je bohužel tak to nejzásadnější. Finále je takové trochu prázdné a nic moc nesdělí, vtipná scéna na závěr potěší. Přece jen, asi to chtělo ještě dopilovat scénář. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po špatné Poslední šlapce od Bulavy jsem od Bestie z Koupelny opravdu nic nečekal ale nakonec to sice bylo špatné ale zábavně špatné. Za prvé s tím nákupem to byla hrozná prdel to opravdu koupil od toho chlapa? Kterej idiot by to koupil? Za druhé když si žral zelí tak měl malý lístky a najednou měl v hubě housenku? No a konec kde krev je parádní malinovka byl taky dobrej. A co má Bulava sakra s těma chlapskýma hercema? TY jsou tak šíleně strašný že by člověk brečel. Není to nic extra ale je to aspoň zábava. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Metalista Lukáš asi nebyl v životě nakupovat a nebo je idiot, protože by jinak nemohl koupit zelí a tři rajská jablíčka od toho frajírka, který měl na prodejním pultu jen tuto zeleninu a to ještě v podivném množství. Od něho bych si v životě nic nekoupila. Moc zdlouhavé a nudné. Jediný, kdo vypadá, že něco hraje je ta Lukášova přítelkyně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dobrá rada na začátek: Nekupujte si nic u pochybných trhovců a nemusí to být zrovna ťamani! Lukáš mě každopádně opět potěšil záběrem na oblíbený RADEGAST, takže i já si hnedka jedno pivko lupnul. Co se týká tohoto kraťasu, tak jsem ho opět pobral dost odlehčeným způsobem a ze solidarity, nebudu zbytečně vyjmenovávat neduhy, které jsem našel. Těch čtrnáct minut uteklo jako voda, zajímavý nápad s „titulkama“ a závěrečné video taky pobavilo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama