VOD (1)
Obsahy(1)
Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Více než polovina vyprodukovaného jídla se nikdy nedostane na talíře spotřebitelů. Místo toho skončí v kontejnerech nebo na skládkách. Řeč přitom není jen o zkažených potravinách, ale i o naprosto nezávadných produktech, kterým často ještě neprošla záruční lhůta. Jen v zemích Evropské unie potká tento osud 90 milionů tun jídla ročně, což je dvojnásobek objemu potravy, která by stačila k nasycení všech hladovějících na světě. Jak je možné, že dochází k ničení takového množství jídla? (oficiální text distributora)
(více)Diskuze
tu s dabingom ak by niekto chcel: https://www.youtube.com/watch?v=6ZrHxZYYOAM
Jaká to náhoda, zrovna dnes dopoledne jsem četl tento zajímavý článek http://www.novinky.cz/muzi/336116-v-prevratne-restauraci-nevynesli-uz-dva-roky-kos.html a dnes večer mi náhodně byl kamarádem doporučen tento dokument. Už se na něj těším.
Dokumenty ako tento, by si zaslúžili oveľa väčší počet hodnotení. Takto to bohužiaľ veľký efekt mať nebude.
myslenka dobra, tema v podstate desivy, ale provedeni docela nedotazeny...strihy nenavazujici, mohli si vic "pochutnat" na padouchach