foto

Jane Goodall

  • nar. 3.4.1934 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Weihnachten auf Gut Aiderbichl (TV film)

TV seriály

2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)

Dokumentární

2019 Icons (TV seriál) - a.z.
2018 Archa světel a stínů
Citizen Animal
Vegan 2018
2017 Jane
Shelter Me: Community Matters (TV film)
The Imagineering Story
Wild Daze
2016 H.O.P.E. Na tom, co jíte, záleží
Mají i zvířata svá práva? (TV film)
Ohrožená semínka
Velké momenty evoluce (TV seriál)
2015 Hubert von Goisern - Brenna tuat's schon lang - a.z.
Medicine of the Wolf
Vegan 2015 (amatérský film) - a.z.
Zastavte vymírání
2014 Království opů (TV film)
The Hadza: Last of the First
2013 Vykoupení nemožné
2011 Jak přežít pokrok
2010 Closing a Deadly Gateway
Jane Goodallová na návštěvě v Budapešti (TV film)
LoveMEATender
Mateřský pud u zvířat (TV film)
Životní cesta Jane Goodallové
2007 Cruel Camera
Jane Goodall a její šimpanzi (TV film)
Koně - zrozeni ke svobodě
Mrtvá společnost
2006 Silenced Witness
2005 Návrat Jane Goodallové do Gombe (TV film)
2004 Last of the Wild Chimps
Stát velkých opic (TV film)
2003 Chattel
Poisoning for Profit
2002 Evolution (TV seriál)
Horské gorily: Ztracený film Dian Fosseyové
Jane Goodall's Wild Chimpanzees
2001 Jane Goodall: Šimpanzi v krizi (TV film)
1999 Jane Goodall: Reason for Hope (TV film)
1998 On the Edge
1995 Jane Goodall: My Life with the Chimpanzees (TV film)
1991 Changing Minds, Changing Times
1990 Chimps: So Like Us
1988 People of the Forest: The Chimps of Gombe (TV film)
1982 Nature (TV seriál)
1967 The World About Us (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)
National Geographic Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

1967 The World About Us (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Hausbot Petra Horkého (TV pořad)
2012 Hubert von Goisern - 60 Jahre und kein bisschen leise (TV pořad)
Hyde Park Civilizace (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2010 Reyers laat (TV pořad)
The Green Interview (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The 7PM Project (TV pořad)
2007 Webnation (TV pořad)
2005 Undercover TV (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Enough Rope with Andrew Denton (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace