Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod poznamenám, že mě zaráží všudypřítomné nízké hodnocení této řady, protože u mě patří k těm oblíbeným. Ze začátku mi sice strašně vadil "casting" soutěžících (jelikož mi zde chyběl typický běloch - ale co čekat u multikulturní řady) a několik zbytečných twistů, ale druhá polovina série stála rozhodně za to a přinesla několik neuvěřitelných momentů. Fidži "stvořilo" 2 nezapomenutelné postavy - Yau-Mana - jednoho z nejoblíbenějších soutěžících vůbec a superkrysu Dreamze, ke kterému se raději ani nevyjadřuji... Oblíbené postavy: Yau-Man, Earl. 8,5/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší průser téhle řady je to, že je k soutěžícím příliš mírná. Luxus v podobě postele, polštářů, dek a dalšího zboží pro jeden kmen není dobrý nápad. Jeden kmen je brutálně znevýhodněn a druhý si užívá výletu na Fiji. Za to rozhodně 1 hvězdička dolů !!! Co se týče soutěžících, tak největší sympaťáci a moji oblíbenci jsou Earl s Yau-manem. Do 7. dílu mě to moc nebavilo, ale 8. díl byl průlomový. Zaprvé jim sebrali všechen luxus (chachá), zadruhé mě nadchnul souboj v tradičním Fijiským tanci a Yau man se ukázal jako skvělý shooter. Prostě konečně ta série dostala šmrnc a začala být zajímavá. V porovnání s Cookovými ostrovy je to jednoznačně slabší, ale ty poslední díly byly super. 80% ()

st.verka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám Yau-Manovu ekonomickou situaci a tak je pro mne těžké posoudit, jak obtížné pro něj bylo vzdát se toho auta. Ovšem nabídka výměny auta za imunitu Dreamzovi, který v téhle soutěži zradil snad každého, mne upřímně překvapila. Čestnému slovu největšího podrazáka na světě ("Máš mý slovo, přísahám Bohu") nemohl uvěřit ani on, tenhle tah pro mne zůstal záhadou. A to, že si mohl Dreamz byť na okamžik myslet, že po tom všem by mu někdo mohl dát hlas, opravdu svědčí o naprosté absenci jeho zdravého rozumu. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Po Thajsku druhá řada s neuvěřitelně nepřátelskou atmosférou, kde většina hráčů jsou nepřející svině. To by samo o sobě nemuselo být tak špatné, jenže oni jsou většinou bohužel hloupé nepřející svině, a to už tak dobré není. Tentokrát přišla režie s twistem majetných proti nemajetným a kvůli nečekanému odstoupení soutěžící Melissy McNulty noc před prvním dnem natáčení se taky vůbec poprvé produkce potýkala s lichým počtem soutěžících. Obojí je vyloženě na škodu. Přesto se najde pár schopných hráčů a několik zajímavých strategických tahů. Zpětným pohledem není Fiji tak strašně špatná, jak jsem ji bral poprvé,ale celkově stejně patří mezi nejslabší řady. Vítěz: 3* - z finalistů to nejmenší zlo, s fajn sociální hrou a sympaťák, ale prostě jednooký král mezi slepými. Oblíbenci: Yau-Man Chan, Michelle Yi ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)
  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)

Reklama

Reklama