Reklama

Reklama

Kdo přežije - Čína

(série)
  • USA China
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Tato řada je v pořadí patnáctou sérií americké reality show. Jak je z názvu patrné, natáčelo se v Číně a tedy na tuto hru neobvyklém místě. Žádný tropický ostrov uprostřed oceánu, ale okolí přehrady Zhelin ležící v provincii Ťiang-si v Čínské lidové republice. Moderátor Jeff Probst prohlásil, že to byl první americký seriál (konkrétně tato řada), který byl celý výhradně natáčen v Číně. Tato řada je sérií, která byla natáčena na nejsevernějším místě ze všech dosavadních řad a natáčelo se mimo tropické pásmo.
Producentům této show se podařilo zajistit nebývalý přístup na několik čínských památek, včetně Velké čínské zdi a Šaolinského chrámu. Natáčení této řady začalo 25. června roku 2007 a skončilo po třiceti devíti dnech 2. srpna 2007. V americké televizi tato řada běžela od září do prosince téhož roku.
Šestnáct nových trosečníků bylo rozděleno do dvou kmenů. Červený kmen nese název Fei Long, což v překladu znamená Létající drak. Žlutý kmen nese název Zhan Hu, což znamená Bojující tygr. V této řadě se již nevyskytuje Ostrov vyhnanství, ale objeví se jiný zvrat. Naproti tomu skrytá imunita opět bude ve hře. Tato řada přinese nejen nezapomenutelné a oblíbené hráče (tři z nich byli vybráni do jubilejní 20. řady), ale také vzniknou nová přátelství, vytvoří se nové aliance a mnoho trosečníků pocítí na vlastní kůži jaké to je, když vás ostatní podrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MGMCZ

MGMCZ (hodnocení, recenze)

Jedná se o vlastní textový příběh . Tohle forum patří lidem , kteří viděly všechny série Survivora a nemají co na práci . Jednou týdně napíšu jednu episodu . Když váš oblíbený hráč nevyhrál , třeba vyhraje u mě ^^

http://survivor.yours.tv/

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

já bych chtěl vidět J.R. výraz, když v televizi viděl jak mu když vypadl spálili boty za 500 dolarů  :D  I když on je hodně bohatej, takže mu to asi nevadilo.

MacyGyver

MacyGyver (hodnocení, recenze)

Doukal jsem až teď a nerozumim tomu proč ti amíci mají tendenci tolik rozmazávat (např. zadek Amandy). Jinak si troufám tvrdit, že nebýt Todda, tak by se J.R. dostal do konečné trojky.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Teď to sleduju a k S15E11 musím jen říct **SPOILER** ... ach jo, ten James je ale vůl. Škoda hrobaře... :/   a ta anorektička (o PG ani nemluvě) se furt drží, no to mě posol bulvu.

james_-

james_- (hodnocení, recenze)

Možná to nevíte ale Jean-Robert Bellande vyhrál v roce 2010  $1,100,000 v pokeru :-)

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

alyne: první jsem ji moc nemusel, ale pak jak bojovala tak jí snad ani nešlo nepřát :)

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

slatkac: Asi nejvíce nepochopitelný krok v celém Survivor. Stejně by mohl použít při následném vyřazování jen jednu imunitu a druhá by mu propadla, protože by nebylo možné ji použít.

alyne

alyne (hodnocení, recenze)

SPOILER: Já fandila P.G. a dost mě mrzí, že nevyhrála. Kdyby nebyla Denise blbá, mohlo to být všechno jinak, škoda.

KatHeroes

KatHeroes (hodnocení, recenze)

Tak výsledek mě fakt nepotěšil... Vadil mi tam celou dobu a jak jsem ho viděl ještě vtom studiu... takový šampon! Život je fakt nespravedlivý.

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

st.ranger: je to jen takový efekt pro televizní diváky. V předchozích serií vždy Jeff odletěl do studia s hlasy a bylo to střižený tak, aby to jakoby navazovalo. Teď to udělali trochu jinak, ale každopádně po tom co Jeff řekl že jsou v živém vysílání, tak to tak nebylo a následný díl je už po nějakém čase až když se vrátili. Snad to teď chápeš, líp nedovedu vysvětlit :) 

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Měl bych dotaz k soutěži. Začal jsem na to nedávno koukat díky přítelkyni a trochu mě zmátl předposlední a poslední díl. V předposledním vyslýchá porada vyloučených poslední trojici, odevzdá hlasy a Jeff říká, že jelikož jsou v živém vysílání, vyslechnou si hodnocení, které bude samozřejmě z hlediska udržování napětí až v 15. epizodě s názvěm Reunion. Jenže v poslední epizodě už je zbývající trojice nalíčená a na Courtney je dokonce vidět, že dost přibrala. Jak to mám chápat?

gauron666

gauron666 (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době zapínám doma televizi a do ksichtu mi padá jedna americká sračka za druhou, my jsme jako národ neuvěřitelně klesli, ale to sem nepatří. Zaregistruju tenhle pořad a koukám jak málo stačí lidem ke štěstí, ale nejvíc se směju těm tupým soutěžícím, kteří ani nevědí k čemu je kotlik s vařící vodou a syrové maso.  Jo jak to není z fastfoodu tak je to fuj. Těžká banda pokrytců. Jo a ta cenzura to je taky kapitola sama pro sebe, to už ani nesmí bejt holce vidět zadek? Čínská vláda mě docela zklamala, že dovolila takovýmu lejnu se roztahovat po své zemi, ale jelikož je Čína a především čínská ekonomika těžce kapitalistická, tak se ani není čemu divit. Neberte to nějak zle, jde jenom o můj názor, jestli vás to baví tak si nenechte tímhle komentářem zkazit chut. U mě, ale už raději zustane TV doma vypnuta, to bych se totiž asi příštího roku nedožil.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

kapsomut: to není poprvé co má z toho vyloženě radost

KatHeroes: taky ho nemám rád, společně s Courtney je nejméně sympatický, ale hrát to umí opravdu skvěle

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

KatHeroes: to se mi právě líbí, umí hrát. Hezky zlehka tahá za nitky a v podstatě si vybírá koho chce pryč. :)

KatHeroes

KatHeroes (hodnocení, recenze)

Ten Todd je největší svině, připomíná mi krysu. Už od prvního dílu se s každým snaží být za dobře, ale přitom jim vráží jednomu po druhém kudlu do zad!! Být tam s nima, tak se asi neudržím!

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Crazynka: jj dneska to bylo skvělý, už se těším koho dalšího velký šéf vyhodí :)

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem aby vyhrál James .. fandil jsem mu od prvního dílu. Je to typ člověka povahově podobný mě (alespoň co jsem viděl)... navíc mě zaujalo, že to byl hrobař :)

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

slatkac: Jednou sem prohrál ve finále, podruhý jsem vypadl před sloučením.. kdyžtak napiš do pošty:-)

Crazynka

Crazynka (hodnocení, recenze)

Tak dnešní díl úplně nejlepší z celé série, takhle jsem se dlouho nezasmála!!! Dobře s ním vyjebali, jen co je pravda :) 

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

slatkac: Tak hodně štěstí, já hrál dvakrát, je to zábava =)

Reklama

Reklama