Reklama

Reklama

Geissenovi: Těžký život milionářů

(pořad)
  • Německo Die Geissens - Eine schrecklich glamouröse Familie! (více)
Reality-TV
Německo, 2011, 55 min

Obsahy(1)

Reality show o bohaté rodině Geissenových, která divákům ukáže, jak "těžký" je život bohatých. Multimilionář Rober Geiss, zakladatel médní značky Uncle Sam, žije se svojí rodinou - manželkou Carmen a dcerami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou - ve skutečném přepychu. Vlastní mnohé nemovitosti, mimo jiné domy v Saint Tropez, Kitzbühelu, Monaku, luxusní jachtu, velký automobilový park, ve kterém nechybý Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už jen z tohoto výčtu je zřejmé, že Robert Geiss si vybírá jen luxusní věci. Vede však skutečně takový záviděníhodný život v přepychu, o jakém se obyčejným smrtelníkům může jen zdát? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (122)

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Nevím proč je zde tolik ne ne ne!!!!!.Já osobně nosím značku UNCLE SAM,kterou nakupuji pouze v Německu a je perfektní.Robert si vše vydřel a v 18 letech měl první milion,což se jeví jako nemyslitelné pro hodně zdejších pisálků,ze kterých čiší jenom ubohá závist.Prosim vás,než začnete kecat,zjistěte si fakta ,než závistí vypustíte kraviny z pusy.Co takhle zapnout mozek a nějakou kačku si taky zasloužit??. ()

Timy68 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem, kteří budou na mé hodnocení znechuceně koukat s myšlenkou, jak jsem jen mohla dát až 2** Ale prostě ty hemzy Carmen a neustálý zazdívání Roberta někdy opravdu stojí za to občasný zkouknutí :-D 'Róbert, ja to vidím rozmazane !' 'Musíš si nasadiť okuliare, toto je 3D televízor.' 'Stále to vidím rozmazane !' 'Ale 3D okuliare, nie slnečné' :DD Nikdy nepochopim, proč všude chodí Carmen na 10-ti cm podpatcích... Proč si třeba do tašky nehodí blbý žabky, který by jí zabrali minimum místa, kdyby jí náhodou bolely nohy. A pak se vymlouvá, že nevěděla, že budou tolik chodit. Prostě bloncka... ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Ako tak pozerávám ukážky jednotlivých reality show, tak mi na rozum prichádza len jediné: táto primitívna zábava dnes skrátka frčí. Podľa môjho názoru Martinka z Turca, či Bučkovci majú s Geissenovcami jedno spoločné - inteligenciu. Aj napriek tomu že sa jedná o rodinku multimilionárov tak ich IQ sa pohybuje na prahu chudoby. Stačí len vidieť ako si Carmen pri sledovaní TV nasadí slnečné okuliare aby lepšie videla, alebo ako si Robert ide kúpiť nové auto len preto, že svoje doterajšie má špinavé a nechce ho umyť. Mne osobne sa z tejto rodinky robí zle. Ich vystupovanie a celková povýšeneckosť sa nedajú sledovať. Korunkou je scénka v ktorej si vodca tejto tlupy Robert robí srandu z opačne oriantovaného Japonca a častuje ho slovami ako "buzerantská zdochlina". Skrátka čistý kromaňonec v bohatom háve. Táto reality show je len dôkazom že aj ked je človek bohatý a úspešný, ešte to nezaručuje že bude aj inteligentný. ()

HOCKEYKA odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Geiss je mimoriadne odporny a fyzicky odpudivy chlap,hnusi sa mi az do spiku kosti.Podobne pocity mnou lomcuju pri pohlade na jeho ,,prirodzene krasnu "manzelku Carmen,uzasne vtipneho a nestarnuceho otecka a,zialbohu,aj jeho dve dcerky.Nie je v tom zavist,ani frustracia,jednoducho sa mi protivia a ako vidim,ani zdaleka nie som jedina.Mam chut si odplut.Fuj! ()

Casspy 

všechny recenze uživatele

:o) Robeeert, Robeeert.. jako kdybych Carmen slyšela:o) Tato RS je opravdu pro otrlé, ale mně se líbí. Kdyby to bylo na mně, tak je sleduju od rána do večera. Životní styl boháčů je zkrátka neuvěřitelný. Jen si přiznejme, kdo by nechtěl mít x baráků, služebnictvo, šatník větší než průměrný byt a jediná starost by byla " jakým autem dnes pojedu na pláž?":o) Myslím, že pár jedinců by si na tenhle životní styl rychle zvykl. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)
  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)

Reklama

Reklama