Reklama

Reklama

Britney Spears živě v hotelu Onyx

(koncert)
  • USA Britney Spears: The Onyx Hotel Tour
všechny plakáty
TV spot 2
Hudební
USA, 2004, 92 min

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Čtvrté koncertní turné americké zpěvačky Britney Spears. Podporuje čtvrté studiové album "In the Zone". Britney se k vytvoření show inspirovala tématem hotelu. Podium je inspirováno broadwayskými muzikály. Setlist je složen převážně z písní z alba "In the Zone", ale také ze starších songů přepracovaných s různými prvky jazzu, blues a latinských perkusí.
Koncert se odehrál 28. března 2004 v Miami v American Airlines Arena a režisérem se stal Hamish Hamilton. Tento úžasný koncert vám nabídne monstrózní show, živý zpěv, divoký tanec i intimní atmosféru kabaretu. (MaroMaro)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (3)

MaroMaro 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám ÚŽASNÝ koncert!! Nádherné kostýmy...show, hrající všemi barvami (až vám z toho jdou oči kolem :))...divoký tanec...vystoupení nabité sex-appealem...živý zpěv a kapela...klidné a intimní chvíle kabaretu...a mnoho dalšího. Prostě tenhle zážitek si nesmíte nechat ujít, navíc když je tenhle koncert (Live From Miami) dostupný v HD kvalitě. Úplná pastva pro oči a uši :) 100% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velmi propracovaná koncertní show. Ve srovnání s nejnovějším koncertním turné Femme Fatale přece jen malinko zaostává a to především v oblasti songů, které jsou poněkud jednoduché především v textech, než ty současné. Show dobrá, ale novější show jsem viděl na živo a to byla síla. Tohle je ve srovnání s tím jen hodně dobré. 60% ()

Reklama

filzip 

všechny recenze uživatele

tento koncert patří mezí její nejlepší! Byla tam úžasná, krasná, sexy..a tanec legendarní! Po Jacksonovi, Madoně nastupuje na trůůn!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • V červnu 2004 Britney spadla a koleno ji začalo znovu bolet během natáčení klipu. Podstoupila artroskopickou operaci a zbytek turné muselo být zrušeno. (MaroMaro)
  • V březnu 2004 Britney utrpěla zranění kolena na pódiu, které ji přinutilo změnit termín konání dvou koncertů. (MaroMaro)
  • Televize Showtime vysílala živě 28.března 2004 vystoupení z American Airlines Arena s názvem Britney Spears Live From Miami. Backstage záznam byl zahrnut v reality show Britney & Kevin: Chaotic. (MaroMaro)

Reklama

Reklama