Reklama

Reklama

Zničeno ve vteřině

(seriál)
  • USA Destroyed in Seconds
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2008, 30 min

Režie:

Adam Havener

Hrají:

Ron Pitts

Reality/dokument zobrazující skutečné a někdy i smrtelné nehody, kuriózní neštěstí anebo různé tragédie zachycené pohotovými přihlížejícími na své videokamery. (CliffLee)

Recenze (19)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nekvalitné "houm" videjká z celého sveta ako na youtube, do ktorých je vložený nejaký komentár a ktoré sú 5 až 10 opakované a spomaľované. Aj keď niekedy navonok niektoré pády či zosuny zaujmú, autori si z týmto "dokumentom" veľa práce nemuseli dať. Okrem toho, sa vám to po pár dieloch zunuje, pretože videjká nie sú veľmi "originálne" - opakujú sa neustále vždy tieto veci: pády a havárie nejakých rýchlošialencov na bicykloch, autách, člnoch, lietadlách či helikoptérach, havárky na križovatkách a pri zastaveniach policajtov na krajnici, pády, požiare a výbuchy budov, tornáda. Videných 19 dielov. Hodnotenie: 45% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Člověka obvykle potěší, když slyší o neštěstí a ještě lepší je, když to neštěstí vidí. Já mám ale radši něco pozitivnějšího, takže černou kroniku nečtu, na zprávy na Nově se nedívám a tohle ničení zdraví a materiálu jsem zahlédl spíše omylem. Ono by se mi to nakonec určitě líbilo, tedy kdyby se záběry lidského selhání neustále zpomaleně neopakovaly a zbytečně se tak nenatahovala stopáž viděného přibližně na pětinásobek. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Hviezda dole za športový komentár pri niekedy smrteľných nehodách. Ešteže si ľudia neveria a máju všade povešané priemyselné kamery a podobné šmírovacie zariadenia, ktoré zachytia aj nie časté javy. Tento seriál ukazuje rôzne automobilové nahánačky (a nielen s autami), športové neštastia, letecké katastrofy, živelné pohromy a podobné skutočné udalosti, na ktoré sa síce radi pozeráme vo filmoch, pri ktorých vieme, že ide o fikciu, no pri týchto reálnych záberoch niekedy behá mráz po chrbte a v žalúdky nepríjemný pocit. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné videa ze života lidí, kteří hodně hazardují se svými životy a měli dost štěstí a vyvázli jen s mnoha zraněními na těle. Škoda jen, že se mockrát opakuje vyprávění a někdy to zdržuje a nepůsobí to zrovna nejlíp. / Viděné epizody 7.dílů / Sleduji nepravidelně ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Jedno krásné a nevinně vypadající čtvrteční odpoledne na Východním pobřeží, kdy ptáci vítali nástup jara a včelka na mě mrkla složeným okem, kdy nikdo nemohl ani ve snu tušit, že by se mohlo něco....................................Jedno krásné a nevinně vypadající čtvrteční odpoledne na Východním pobřeží, kdy ptáci vítali nástup jara a včelka na mě mrkla složeným okem, kdy nikdo nemohl ani ve snu tušit, že by se mohlo něco...... grandiózně zesrat! Nicméně se nakonec k nějaké explozi, pádu, či uklouznutí na slupce z ryby dočkáte, jen bych s těmi vteřinami tolik neprovokoval, když vám dvakrát roztaje cuc na kládě v čokoládě, než se opravdu něco uděje, začne být jeden mírně nervózní....druhý i značně nasraný. Výkřiky natáčejících i komentátorů jsou takovým milým překladatelským ořechem a vlastní kapitolou...shit kontra šmankote mě vždy musí naprosto zaslouženě pobavit. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama