Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejprodávanějších spisovatelů Bill Oakland (Alec Baldwin) přijde následkem brutální autonehody o ženu i zrak. Skvělý autor a profesor, který je nyní zničený, osamělý a zahořklý, se celé dny snaží se svou situací vyrovnat. Poté, co je příslušnice společenské smetánky Suzanne Dutchmanová (Demi Moore) přinucena k veřejně prospěšným pracím za to, že je zapletena do zneužívání informací v obchodních stycích svého manžela, jejich cesty se protnou. Suzannein život na vysoké noze se obrátí vzhůru nohama poté, co je nucena snášet Billovo cynické jednání a hrubé chování. Jakmile v něm však pozná skutečného Billa – vynikajícího spisovatele skrytého za neprostupnou zdí viny – vzplane mezi nimi vášnivá láska. Její návštěvy už pro ni nadále nejsou jen povinným odpykáváním trestu, nýbrž smyslnými setkáními. Oba opět pocítí to, čeho se jim dlouhou dobu nedostávalo – opětovanou lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (34)

Aldante 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvezdu, z milosti, a to k sobe, ze jsem to dokoukala az do konce a nesla pryc. Demi Moore, kde na to ty zenske prisly, ze vazit 25 kg i s posteli je strasne sexy? Tak povrchni a lacine, to uz jsem dlouho nezazila a doufam, ze nezaziji. I Zdenek troska si muze myslet, ze slape na paty Sverakovi, podle meritek USA produkce a rezisera Mailera. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Priemerný film o módnej prehliadke Demi Moore, ktorá už zďaleka nie je to, ako si ju pamätajú diváci z projektu Duch. Jej profesionalita sa nedá uprieť, ale ani realita svojho veku sa nedá zakryť leskom. Cítiť napätie v jej vstupoch do deja, kde nezvláda cit, ktorým by sa mala viac prezentovať, hlavne voči slepotou hendikepovanému spisovateľovi, ktorý prišiel aj o svoju najbližšiu bytosť, kde o jeho iných najbližších tu nie je ani zmienka. Navyše Alec Baldwin vôbec nepôsobil, ako zničený, menejcenný, osamelý - skôr naopak. Tento projekt mi pripomína 70-te filmové roky, kedy milionári, ktorí sa potrebovali zbaviť opotrebovanej milenky, za odmenu, zaplatili narýchlo zbúchaný film, aby nerobila problémy. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní námět, slabý scénář a ještě slabší herci. To je pak největší kámen úrazu u takového filmu. Kdyby tu byli dobří herci, tak by dokázali přebít ten scénář, ale ke vší úctě k Demi Moore nebo Alecu Baldwinovi, ale i když jsou sympatičtí a u Demi i stále sexy, hrát neumí a to je u takové potenciálně silné látky spolu s děravým a nezajímavým scénářem (a režií) prostě problém. Smutná slabota, který ani zkratkovitý závěr nezachrání. ()

Dvojirakri 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý příběh lásky který je ale hezky zahraný, natočený a nadabovaný. V tomto snímku diváka asi nemá co překvapit a neřekl bych že je to úplně špatně, však život nebývá vždy jen šokující nebo spletitý, může být i úplně obyčejný a přitom kouzelný, Třeba že potkáme někoho z jiného světa než jsme sami a přesto nám ten člověk ukáže novou cestu, dá nám nový náboj k žití, stane se nám MOTIVACÍ. Že to zní jako klišé? Pak by mě zajímalo, co žijete vy..? ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Mno...je to jak od Rosamundy Pilcher, dialogy děsný a režisér by zasloužil na ústa ale Alec byl i s 30 kg navíc roztomilej. Filmy s touhle tématikou mám najeté a povětšinou mi dost vadí nevěrohodně zahrané tělesné postižení, což tady celkem fungovalo kdyby to nekazily některé fakt pitomé scény a hlášky. Demi byla tragická, to je ovšem nezvratitelný fakt ...vzhled kostra fakt nee...Hvězdičky za Aleca a Cote d' Azur ... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v New Yorku a francúzskom meste Éze. (dyfur)

Reklama

Reklama