foto

Viva Bianca

  • nar. 17.11.1983 (35 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vlastním jménem Viva Skubiszewski se narodila v Melbourne, Austrálie. Je dcerou australského filmového skladatele hudby Cezaryho Skubiszewski (složil hudba například k filmu DEATH DEFYING ACTS), jenž je původem Polák.

Tato mladá, nadaná herečka vystudovala Western Australia Academy of Performing Arts. První dětskou roličku ztvárnila v australském rodinném seriálu EUGENIE SANDLER P.I. (v roce 2000). Její další herecká kariéra pokračovala ve vedlejších rolích v australských seriálech, filmech a také na divadelních prknech. V roce 2009 se objevila jako Ophelia v psychologickém thrilleru podle pravdivé skutečnosti BAD BUSH a ve stejné roce si zahrála také v britsko-australském komediálním seriálu ACCIDENTS HAPPEN, kde hrála roli Becky.

První velkou roli dostala v seriálu SPARTACUS: BLOOD AND SAND. Seriál se začal točit v roce 2009, hraje v něm roli Ilithyie, dceru římského senátora a manželku římského vojevůdce Glabera. Seriál se dostal na obrazovky v roce 2010.

Jantareo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Can't Have You
Hyde Park
Minutes to Midnight
Road to Redemption
2017 Slepý
2016 Showing Roots
2015 Small Town Prince (TV film)
2014 The Reckoning
Turkey Shoot
2013 I Want You
Opovržená žena
2012 Love at the Christmas Table (TV film)
2011 Panika na Rock Island (TV film)
X
2009 Bad Bush
To se stává

TV seriály

2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Prozření (S01E12)
Obřad dospělosti (S01E10)
další epizody (11)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 I Want You

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Road to Redemption

Producentská filmografie

Filmy

2018 Road to Redemption

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace