Reklama

Reklama

Recenze (5)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Řekl bych tak trochu zneužití Bible pro rádoby akční film. Ale protože celý film v podstatě ani neměl souvislost s událostí ve finiši, tak film vlastně nemá smysl?! A tam kde mohl začít, skončil. Takže ve výsledku pár akčních scén, trochu Bible, zamíchat a... nemůžu si pomoct, ale výsledkem je úplně nemastný neslaný zbytečný film. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

První křesťanský akčňák, co jsem viděl...Škoda jen, že opět do něj scénaristé (potažmo je jim hlavní hrdina) strčili již trochu ohraný moment biblického vytržení...Přijít s nějakým jiným, zajímavým pohledem, to by bylo jiné kafe...Myslím, že o krok lepší než Left Behind...Uvidíme, jak si poradí s druhým dílem... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Křesťani to jistě rádi uslyší. Stal se zázrak. Americký pánbíčkáři natočili něco, na co se dá koukat. Veškerou chválu si tentokrát zaslouží režisér Harlold Cronk, který z Jerusalem Countdown udělal vcelku nadupanou podívanou. Možná že z Cronka nikdy nebude režisérská hvězda, ale po řemeslné stránce film vypadá jako kterýkoliv libovolný díl seriálu jako je The Blacklist nebo NCIS. Ani herci nejsou zlí. Křesťanská hvězda David White hraje docela fajn a zamrzí jen, že Lee Majors nebo Stacy Keach mají jan malinké role. Ono je celkově vidět, že známější herci jako je právě Majors, Keach nebo Randy Travis natočili své role za jeden den v jednom oblečení, vzali si šek a utíkali domů. Bohužel i přes velmi dobrou řemeslnou stránku a docela zajímavý děj, je film prošpikovaný bláboloidními křesťanskými žvásty. I když je fér říct, že tentokrát ve zkousnutelné míře. Jerusalem Countdown je spolu The Omega Code 2 suverénně nejlepším křesťanským filmem. Baví to a dá se to přežít bez obtíží. Za vše myslím hovoří fakt, že náboženskej fanatik jako je KřesťanFilms nebyl z filmem úplně spokojenej. ()

BigStayer 

všechny recenze uživatele

Jo, když se odpočítává, není čas váhat.... Trochu krkolomná thrillerová zápletka, ale o to nejspíš autorům nešlo. To, o co jim zřejmě šlo, se myslím zdařilo: někam se musíš zařadit... nelze zůstat neutrální. Dobrý závěr filmu, bez kompromisů a bez zastírání, že jde o film s křesťanským poselstvím :-) ()

trollfjord 

všechny recenze uživatele

Hodne zajimavy film, kde mi vadil jen zaver. Skoro totozny se zaverem filmu omega code 2. Ocekaval bych vetsi popisnost a ne ukoncit dej v polovine. Yakoob se myli, protoze zadny druhy dil byt nemuze. Film skoncil znicenim sveta a zachranou vyvolenych. Uz neni v cem pokracovat. ()

Reklama

Reklama