foto

Lee Majors

  • nar. 23.4.1939 (79 let)
    Wyandotte, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spring Break '83
The Story of Bonnie and Clyde
2017 Eat, Play, Love (TV film)
2016 Jean
2015 Do You Believe?
2014 Climbing Life
Legend of DarkHorse County, The
2013 Matt's Chance
2011 Jerusalem Countdown
2010 Corruption.Gov
Johnny
2009 Adventures of Umbweki, The
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
2006 Blesk (TV film)
TV: The Movie
When I Find the Ocean
Čekání na život
2005 Hell to Pay
Strike the Tent
2004 Drsné městečko (TV film)
2003 Fate: Smrtící sdělení
Prázdniny v Arizoně
2002 Velký tlustý lhář
2001 Hard Knox (TV film)
Here
Hotel! (TV film)
Šílenci na prknech
2000 Hlavní podezřelý
1999 Chapter Zero
New Jersey Turnpikes
Protector, The
1998 Mušketýři zasahují
1997 Trojská válka
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 Daytona Beach (TV film)
1994 Návrat kybernetů (TV film)
1993 Vraždy modelek (TV film)
1992 Raven: Return of the Black Dragons (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
1990 Polda na zabití
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
1988 Danger Down Under (TV film)
Strašidelné Vánoce
1987 Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman, The (TV film)
1986 Smoky Mountain Christmas, A (TV film)
1984 Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
1983 Hvězdolet I. (TV film)
1981 Poslední honička
1980 Agency
Muži ocele
V pravé poledne 2 (TV film)
1979 Ryba zabiják
1978 Princ ze severu
Sharks (TV film)
1977 Just a Little Inconvenience (TV film)
1976 Bionic Boy, The (TV film)
Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
1975 Secret of Bigfoot, The (TV film)
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping, The (TV film)
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1970 Vykoupení L.B. Jonese
Weekend of Terror (TV film)
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
1968 Will Penny
1964 Strait-Jacket

TV seriály

2018 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Unfinished Business (S03E04)
Apparently Dead (S03E03)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Poslední runda (S02E03)
Pitevna (S02E02)
další epizody (4)
2014 Vychovávat Hope (TV seriál)
Kuchařská soutěž (S04E12)
2013 Dallas (TV seriál)
Guilt by Association (S02E14)
Let Me In (S02E11)
Guilt & Innocence (S02E10)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Burtovi rodiče (S02E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Flash Pop (S08E14)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
2008 Tráva (TV seriál)
The Love Circle Overlap (S04E10)
I Am the Table (S04E08)
Yes I Can (S04E07)
Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
2006 The Game (TV seriál)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Taťkův svět (S07E21)
2000 Syn pláže (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Dejte mi svůj hlas (S02E10)
1992 Raven (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Dokumentární

2004 The Best of 'So Graham Norton'
2002 Tvography: Lee Majors - Hollywood's Bionic Hero (TV film)
2000 Headliners & Legends: Farrah Fawcett (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2007 Guys Choice (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2001 Christmas with the Stars (TV pořad)
1983 Battle of the Network Stars XV (TV pořad)
Best of Everything, The (TV pořad)
1981 Battle of the Network Stars XI (TV pořad)
1977 Superstunt (TV pořad)
The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Special Olivia Newton-John, A (TV pořad)
1974 ABC Funshine Saturday Sneak Peek (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1988 Danger Down Under (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace