foto

Nick Jameson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joe Dick
2014 How Murray Saved Christmas (TV film)
Phineas a Ferb: Star Wars (TV film)
2013 Ledové království
2012 Extracted
From The Head
Night of the Templar
2011 Batman Rok jedna
Jerusalem Countdown
2010 Sex Tax: Based on a True Story
2009 Immortally Yours
Ozbrojení a nebezpeční
2008 Lovci draků
Projekt Cat City
2007 Beowulf
Ledově ostří
2006 Queer Duck: The Movie
Zvědavý George
2004 Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
Eurotrip
Hlava nehlava (TV film)
Riskni to s Polly
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
2000 Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Královská kobra
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
Rusty
1996 Boeing 747 v ohrožení
1995 Cizáci (TV film)
Shan shui you xiang feng
1994 Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
I Yabba-Dabba Do! (TV film)
Kdopak to mluví 3
Vánoce u Flinstounů (TV film)

TV seriály

2014 Poslední loď (TV seriál)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
SOS (S01E07)
2013 Graceland (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Hero Factory (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
2009 Goode Family, The (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
další epizody (6)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
Ztraceni (TV seriál)
Otazník (S02E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S05E11)
Day 5: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S05E10)
Day 5: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S05E09)
další epizody (6)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Cizí výchova (S01E10)
2003 Můj život dospívající robotky (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Gary & Mike (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Time Squad (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Critic, The (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
Tesák - velký červený (TV seriál)
1999 Mission Hill (TV seriál)
Oh, Grow Up (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Godzilla: The Series (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Angry Beavers, The (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Men in Black: The Series (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Teen Angel (TV seriál)
The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Bringing Up Jack (TV seriál)
Can't Hurry Love (TV seriál)
Hot Rod Dogs & Cool Car Cats (TV seriál)
If Not for You (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Boys Are Back, The (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Hotel Malibu (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
The Critic (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2011 Ayn Rand and the Prophecy of Atlas Shrugged

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace