foto

Anna Zielinski

  • nar. 16.2.1974 (43 let)
    Harvard, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ride
2015 Dancer and the Dame
2012 Brother White
2011 Jerusalem Countdown
Marriage Retreat
2007 Mad Bad
2005 Coach Carter
2003 Graduation Day

TV seriály

2016 The Encounter (TV seriál)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Lovci hlav (S04E21)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Svítící kosti (S02E20)
2006 My Boys (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sladká chuť svobody (S01E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Book of Daniel, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace