Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

HODNĚ mi to připomíná pořad Sabotáž z produkce ČT. Nicméně zde je asi kvůli vynucené mužnosti dost sprosté mluvy a nutno říct, že úplně zbytečně. Zase musím porovnat se Sabotáží, která je daleko více na úrovni. Z milosti jsem udělil tři hvězdičky ale den poté, co se mi to rozleželo v hlavě musím dát dvě. Sprostoty mě nevadí, používám je rád ale pouze ve správný okamžik. Dělat ze sebe kanálníka v televizi za každou cenu a myslet si, jak to není cool mi vadí. A obsahem mě to zaujalo z poloviny. Takže dvě hvězdy, víc ne. Ale aspoň si teď víc cením Těžké dřiny, která je oproti tomuto skvost. ()

prof.Snape odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad jsem snad ještě nedal, ale tohle je pro mne opravdu vrchol trapnosti. Myslím, že by televize měla zvážit, zda v podobném "blijáku" pokračovat - nebo tedy spíš, zda nepokračovat jinak, s jinými protagonisty nebo alespoň slovníkem. V každém případě bych uvítal, kdyby to bylo zařazeno až za Akta X, protože takhle ztrácím 25 minut spánku :-( ()

Reklama

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se pohádkový král ptal chytré horákyně Co je na světě nejtrapnější, nemusela by už říkat: "Když se někdo absolutně netalentovaný, zato však náležitě arogantní, pokouší dělat něco, na co nemá ani základní vlohy. Přičemž si ještě myslí, že je bůhvíjak vtipnej." Teď už by to mohla pojmenovat jedním souhrnným slovem: menZone. (...) Jacísi dva nepodaření a navrch nesympatičtí vohrňdírové "Štófy Mengele a Ludvík Vaculík" provází pořadem, kterej se snaží svézt na machistickém "humoru" z časopisů jako Maxim nebo Esquire. Jenže tak nějak se při tom zapomnělo, že když se chci svízt na něčí vlně, tak musím aspoň maličko umět surfovat. Což teda kluci fakt neuměj. Kdybych měl upravit Oficiálni text distributora, bylo by to: menZONE neradí, neinformuje, nebaví, nešokuje... nudí. A to tak, že do mrtě trapně. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem si pustil ze zvědavosti jeden díl na PrimaPlay a, světe div se, na odpad! to není. Jako takhle, ti dva odporňáci jsou fakt trapný, ale probírají zajímavá témata, která se na obrazovce zase tak často nevyskytují (graffiti, parkour). Což je u mne plus a proto dávám jednu hvězdu. Řekl bych, že si čas od času i nějaký další díl pustím (což je další důvod, proč nedat odpad!). ()

pan Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Primu Cool považuju za vcelku slušný kanál a proto nedokážu pochopit, co dokázala vypusti do éteru. Tak neskutečně otravné duo moderátorů jsem už dlouho neviděl. Možná ještě nikdy, když se zamyslím. Tím, že se budou chovat jako dacani a chrlit vulgární žvásty, určitě cool nebudou. Netuším jakému diváctvu je pořad určen, ale jestli je opravdu pro chlapy, tak se skoro stydím, že jedním jsem. Jeden díl mi úplně stačil (vlastně jsem ho ani nedokoukal) a jenom doufám, že to brzy dojde zodpovědným lidem na Primě a pošlou tenhle paskvil tam, kam si zaslouží. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama