Reklama

Reklama

Fear in the Dark

(TV film)
  • Slovensko Strach v tme
všechny plakáty

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další parádní dokument z 90 let soustředící se na horory. Démonickej hlas Leeho umocňuje tu pohodovou atmosféru a plno věcí mě film naučil. Škoda že celkově třeba Craven nemá tolik prostoru. A taky že některé žánry více nerozvinuly. Ale i tak jsem se tu necelou hodinu parádně bavil a připomenul pár parádních kousků. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Dokument mapujúci špičku hororového žánru sprevádzaný výpoveďami najslávnejších tvorcov, kritikov a psychológov. Nemôžem inak než za plný počet. STV to kedysi v polovici 90-tych rokov odvysielala v stredňajšom prime time a ja som iba "zíral" aké kvalitné horory si budem musieť ešte pozrieť kým zomriem. :-) Apropo o týždeň na STV nasledoval zasa dokument o sci-fi PREKRÁSNE NOVÉ SVETY. Slabší než toto, ale díval som sa. (29.12.2008) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedni horory milují, druzí je moc nemusí, přesto snad neznám člověka, který by alespoň jeden za svůj „život“ neviděl. Tento dokument je takovou poklonou známým filmům, jejím autorům a zároveň i skalním fandům tohoto filmového žánru. Tvůrcům se v něm podařilo navodit velice příjemnou atmosféru za pomoci celé škály ukázek, rozhovorů a zvukového (hlasového) doprovodu. Ta necelá hodina utekla velice rychle a já bych si zrovna dal klidně i dvojitý nášup. ()

Reklama

Reklama