foto

Robert Bloch

  • nar. 5.4.1917
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 23.9.1994 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 Psycho - kniha
1977 Three Dangerous Ladies - povídka
1972 Asylum - povídka
1965 The Skull - povídka
1960 Psycho - kniha

TV seriály

1961 Bus Stop (TV seriál) - povídka
1960 Thriller (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Báječný kapitán Nemo (TV film)
1977 Sanfter Schrecken (TV film)
1975 The Dead Don't Die (TV film)
1973 The Cat Creature (TV film)
1970 Dům smrti
1968 Journey Into Midnight
1967 Torture Garden
1966 The Deadly Bees
The Psychopath
1964 Strait-Jacket
The Night Walker
1962 The Cabinet of Caligari
The Couch

TV seriály

1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 Star Trek (TV seriál)
Vlk v ovčíně (S02E07)
Návnada (S02E01)
1966 Star Trek (TV seriál)
Z čehopak se vyrábějí děvčátka? (S01E09)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace