Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka TV diváka. Tohle má k “reality show” blízko asi jako wrestling má k “bojovým sportům”. Oboje je neskutečná komedie a divadlo na tupé publikum. V každém skladu co vydražili za 5,50 je kufřík s bouchačkou (ideálně historickou) nebo nějaký nevídaný super drahý skvost. Výdělek je vždy jistota desetinásobku… a ty jejich kecy do toho. Neskutečný. Navíc až komické je, že vždy co “najdou” prodají. 100% případů. Neexistuje, aby kupující/odborník ve finále řekl: “NE! Za tolik to nekoupím, zase si to odneste.” ()

Anopheles89 

všechny recenze uživatele

Hlavní slabinou jsou ti dva pitomci. Obézní, pokérovaný (nic proti) a mírně retardovaný čuník a podebraný frajírek se snaží pozvednout úroveň pozérství na další level. Jejich blbé kecy a trapné pózy jsou bohužel nedílnou a nepříjemnou součástí pořadu, o jehož autenticitě se dá navíc hodně silně pochybovat. Ovšem pro mě, jakožto sběrače a sběratele od přírody, má tato záležitost (chápu, že pro mnoho ostatních hloupá až stupidní) jistou přitažlivost. Rochnit se v bordelu a nacházet poklady (rozuměj staré krámy), to je jeden z mých snů, ač je, pravda, povrchní a ryze materialistický. Kdyby se pořad soustředil téměř výhradně na objevy těch dvou jelit, šel bych s hodnocením výš. Naopak při premise, že je celá tahle "show" jen předem připravená habaďůra s pěkně vykonstruovanými souboji dražitelů, resp. komparsu a uměle načančanými sklady, byl by to naprostý odpad! ()

Reklama

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

První díl, který jsem viděl, mě nenadchnul. Potom ale jakoby naschvál jsem často sedal k tv ve chvíli, kdy pouštěli tento pořad a postupně si mě získal. Kluci jsou sympatiční, jde jim to od ruky i odpusy. Mám rád staré věci, protože jsou z pravidla kvalitnější, než většina dnešních rychloobrátkových šuntů. Toto by mě taky bavilo :D! Hodnocení Odpad se tady opravdu nehodí. Myslím, že to nemůže nikoho urazit ani popudit. Mrzí mě jen, že jednou nešikovně otevírali trezor a spálili pistol. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Uznávám, zajímavý seriál, zajímavé předměty. Ale může mi někdo vysvětlit, proč ukazují jen aukce, kde jsou za vodou? Jaké jsou náklady na dojezd a vyřizování? Ty jsou tu nulové. Dále jestli jsou fakt tak dobří, koupí garáž za 10 dolarů a vytěží z toho 20 000 dolarů, proč chodí jak dva trhani? Buď je vše krásně nastrojené, nebo já nevím. Garáž plná haraburdí a hle, vzadu v rohu je stará pirátská loď! To je paráda! Tu prodáme za miinimálně 5 000 doláčů, a když bude plavat, tak za 90 000 dolarů! A takhle bych mohl psát do aleluja... ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad občas sleduju na Discavery. Nemám problém z tím že v každém, díle najdou něco co hodí kupu zelenejch, taky o čem by to jinak bylo že, ale jednou jsem narazil na díl, kde našli plno věcí, které slušně zpeněžily a o několik dní později ty samé věci ( přesně ty samé věci i ve stejném složení a počtu ) našly lidi v pořadu " válka skladů " nebo " hledači pokladů " ( ty pořady se dost pletou, takže to nemůžu říct na 100% o který se jednalo ) Napřed jsem si myslel, že jsem si jen spletl některé díly z jiného pořadu, ale kanál Discavery docela často opakuje hodně dílů ( všech podobných pořadů ) takže se moje jistota po pár dnech potvrdila. To mě přesvědčilo o tom, že hodně dílů bude nahrané na oko divákovo a že se nejdná o regulerní aukce, ale o předem nahrané scény. I přesto, dám 3 hvězdy, protože mě některé aukce docela zaujaly. Navíc Allen a Ton, jsou mi 1 000x sympatičtější než ta banda dementů a nesympatických vypatlanců, z konkurenčních pořadů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama