Reklama

Reklama

Pátrání po Yettim

(seriál)
  • USA Finding Bigfoot

Obsahy(1)

Dokumentárny seriál z produkcie Animal Planet o svojráznych lovcoch senzácií. Matt Moneymaker je zakladateľom zaujímavého projektu zvaného B.F.R.O.. Spoločne s ďalšími zanietenými spoločníkmi (Cliff Barackman, Ranae Holland a James "Bobo" Fay) sa vydáva po stopách snežného muža. Spoločne hľadajú dôkazy o existencii tejto legendárnej bytosti v bažinách a lesoch Severnej Ameriky. (beso74)

(více)

Recenze (7)

Zodd

všechny recenze uživatele

Takže ten kvartet v South Parku nebyl jen obecnou karikaturou, ale má základ ve skutečnosti. To mě podrž….. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tři nadšenci a jedna rádoby vědkyně skeptička pátrají po yettim. Vědkyně je také lesbička, a občas má potřebu mluvit o své komunitě. Čtveřice pak jezdí místo od místa, povídá si se svědky, kteří sasquatche zahlédli, ptají se na výšku netvora, pak v noci se pokusí v tom místě nainstalovat termokamery a během noci nějakého tvora zachytit na kameru, ale jen občas zachytí nějaký hluk. Po několika dílech je to nudné a stále stejné, poněkud to připomíná Laboratoř duchů. V noci v lese se každému zdá, že něco slyší, smysly jsou o hodně víc zbystřené. Ale měli sem spíš vybrat partu dřevařů nebo lovců, kteří jsou s lesem srostlí a poznají, co je co. Takhle je to spíše o domněnkách a případných sluchových halucinacích. Kladem seriálu jsou hezká místa, kam se člověk běžně nedostane, a dobré triky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jeden tým hledá yettiho, vždycky přes noc pobíhá po různých místech USA po lese a všichni neustále opakují "dnes toho yettiho najdeme, už určitě!", přitom vždycky odjíždí s pár nahrávkami sovího houkání nebo se záběrem vlka, kterým ji v dálce proběhl před kamerou, ale vždycky to zakončí větou, že nepochybují o tom, že na tom místě ten yetti žije. Ona to je chvílema prdel, ale po čase už je to jen pořád to samé dokola. 2* ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Klasický seriál o hledání, které je od začátku naprosto marné. Navíc chybí i kontinuální prvek napětí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama