Reklama

Reklama

Lady Gaga - Marry The Night

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2011, 13 min

Recenze (21)

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může něco tak špatného a hloupého "letět"? Škaredá Lady Gaga a její odporné slátaniny, pro kterou je kontroverze pouhým snem, ale už její kariéra trvá nejméně 4 roky a stále si to nedokáže připustit. Ale neboj Štefi, přestaneš provádět ty výplachy a lidé na tebe zapomenou, protože na skutečné hvězdy jako Jim Morrison či Janis Joplin nemáš, leda tak oblečením. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Klip nic moc, na tenhle komerční popík mě zrovna neužije, ale musím se přiznat, že písnička je vážně dobrý marketingový tah, protože se mi dostala do hlavy.. ()

Reklama

fredisek 

všechny recenze uživatele

Lady Gagu nemáme rádi, protože je zkrátka populární nemít ji rád. Je nutné si uvědomit, že pop není primárně o hudbě (spadla vám čelist? ale to byste měli vědět už dávno!). Koncept osobnosti jménem Lady Gaga je geniální marketingový konstrukt, který prodává a bude se na něj vzpomínat. Proč? Protože šokuje, i když standardními způsoby. Podobně jako Madonna se Gaga pustila do náboženských témat a sexu. Naprostá klasika - vzpomínáte na Madonninu Eroticu nebo video k Like a Prayer? A teď si vzpomeňte na Love Game a Judas od Gagy. Odsoudit Lady Gagu je stejně slepé jako ji bezmezně zbožňovat. Tahle zpěvačka dokázala dostat popkulturní koncept hvězdy, jaký zavedli Madonna a Michael Jackson k zatím nejlepší úrovni. Spolupracovala s Alexanderem McQueenem (než dal tomuhle světu vale), uznávaní hudebníci od ní nedávají ruce pryč (její duet s Tonym Bennettem je jasným důkazem, že potenciál má, tenhle zpěvák by se nezahazoval s nějakou popovou slepičkou). V Lady Gaga je všechno, co se od popové hvězdy očekává. Hudba (ať už jakkoli průměrná), styl, politika, lidská práva, šokující novinky, překonávání sebe sama, dobře cílená vyjádření, orientace na bohatnoucí španělsky mluvící publikum v Latinské Americe. Marry the Night je jen dalším dobře mířeným dílkem do skládačky osobnosti Lady Gaga. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle drobná dáma definovala slovo exhibicionismus a ještě si troufla dát mu nový rozměr. To se v současné hudební branži nikomu nedaří a ona vědoma si toho, že nemá příliš velkou konkurenci, si řízne klip ve vlastní režii a tentokrát nešokuje a nebouří proti sobě církev jako v klipu Jesus, také osobně režírovaném. Je znát jak Lady Gaga chce jít vlastním decetně provokativním směrem a netouží se vázat na provokativní klipové režiséry jako je třeba Akerlund s nímž v minulosti spolupracovala. Její režie nemá sice až tak výrazný rukopis, ale v podstatě dělá Lady Gagu ještě Lady Gagovější. Zdlouhavý a v podstatě nic neříkající příběh než se rozběhne písnička je ukázkou totální zahledenosti do vlastní osoby. Když to však rozbalí s písničkou je třeba uznat, že to umí náležitě podat. Když si představím na diskotéce nějakou sličnou slečnu jak to válí na parketu na Marry the Night nelze jít pod výsledných 80% ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak Lady Gaga dokázala posunout klipy na úroveň výš. Ať už si o její hudbě a image myslíte cokoliv, nikdo jí nemůže upřít originalitu a kreativitu v jejích klipech. Zatímco jiné klipy nám nic pořádného nedávají, akorát se díváme na krásné polonahé zpěvačky, klipy Lady Gaga jsou neskutečně propracované a vždy nám něco zdělují. Píseň Marry The Night sice nepatří k mým nejoblíbenějším od ní ale klip k písni je jednoznačně jeden z nejšpičkovějších. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama