Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Diskuze

Koddy88

Koddy88 (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Po tom všem jak se k němu celej ostrov choval na to měl rozhodně právo se chovat tak jak se choval. Pokud si tu serii sledoval pozorně tak ti nemohlo uniknout to, že mu každej dělal jak naschváli, tak ho nikdo neměl rád a každej mu dával najevo že ho chtěj vyrazit.. je jasný, že potom pokud je člověk soutěživý a dá najevo své emoce se takhle vyjeví. Na tom jsem rozhodně něviděl nic špatného.. pro mě výbornej hráč, kterej o hře přemýšlel a neměl v hlavně nasráno jak většina chlapů v této serii. 

Bantarian

Bantarian (hodnocení, recenze)

Jedna u nejzábavnějších řad doteď. Svalovci jako vždy největší idioti, co si o sobě myslej, že jsou bozi. Plno nečekaných momentů, úřadující karma a sympatický casting. Bohužel to kazí vítěz, který mě zklamal zatím nejvíc ze všech řad.

Uživatel Furi smazal svůj příspěvek.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Čekal jsem na tuto řadu až jí budou dávat v televizi, ale to se hned tak nedočkám. No každopádně jsem jí shlédnul s titulky a můžu prohlásit podle svého názoru, že jde vůbec o nejslabší řadu Survivor. Dokonce i Survivor: Nicaragua byla lepší. Nejlepší hráč Troyzan! Největší arogantní blbci Colton a Alicia. A největší hráčka Kim. 

Uživatel reich smazal svůj příspěvek.

MGMCZ

MGMCZ (hodnocení, recenze)

Jedná se o vlastní textový příběh . Tohle forum patří lidem , kteří viděly všechny série Survivora a nemají co na práci . Jednou týdně napíšu jednu episodu . Když váš oblíbený hráč nevyhrál , třeba vyhraje u mě ^^

http://survivor.yours.tv/

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Je skutečně k popukání, jak se "fandové" rozhořčují nad vypadnutím Troyzana, "posledního dobrého hráče." Nebyl náhodou Troyzan jeden z těch pitomců, co odsouhlasili Coltonův praštěnej nápad na odevzdání kmenový imunity ženským? Nebo ten, co uvěřil lžím Kim o tom, že se ho Mike snaží dostat ze hry? Nebo ten, co se tam naparoval, že je to kurva jeho ostrov a že ho z něj nikdo vyhazovat nebude a posléze vypíčoval všechny zbývající hráče? Proč přesně by tenhle ňouma měl být zasloužilý, to asi nepochopím.

na příspěvěk reagoval Koddy88

Rover

Rover (hodnocení, recenze)

By mě zajímalo, zda se najde někdo, komu profil pro každou sérii zbytečný nepřijde... Přihlásí se uživatel, který ty profily zakládá?

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

diamond_owl: Ano, profil pro každou řadu je NAPROSTÁ píčovina a stejně jako ty absolutně nechápu, proč je neustále nějaký ocas pořád zakládá. Pokud sem házel kajda profily řad, které se vysílaly na COOLu, tak to se dalo pochopit, ale z jakého důvodu sem někdo sere profily řad, které ani nebyly v ČR vysílané, to mi hlava nebere. Navíc to rozptyluje celou potenciální diskuzi o hře z jednoho profilu (kde se diskutovalo do teď) na desítky, do kterých ani nikdo nechodí a nečte je. Tím se dostávám k tomu, abys o hře diskutovala v první řadě Survivora, tam se těch šest příspěvků do tejdne najde, tady je to kompletně o hovně.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

ŽÁDNÝ z mužů včetně Troyzana nic nedokázal. Nikdo, kdo odsouhlasil dobrovolné předání imunity ženám jen proto, že Colton nadhodil řečnickou otázku, kterou vůbec nemyslel vážně (ani nedoufal, že jsou ostatní tak stupidní) si nezaslouží vůbec označovat za nějakého hráče. To, jak se Troy prezentoval po sloučení už vůbec ne a že na poslední vteřiny prozřel díky tomu, že mu nikdo nezatleskal když vypadnul ze soutěže o odměnu? Paráda Troyi... Z žen hraje ještě Sabrina, možná lepší hru než Kim, která se vlastní šílenou sociální hrou úplně odstřihla od možnosti výhry. Ono tvrdit půlce vlastního spojenectví,  že se nemá čeho bát a pak je jednoho po druhém vyházet se prostě v Survivorovi nevyplácí. I když hraješ dobrou taktickou hru. Na proti tomu Sabrina je po celou dobu uvědomělá (ví co se děje), nikam se nežene a dokonce se projevila i jako našeptávač Kim. Pokud tady jsou nějací milovníci tichých her, tak musí fandit právě ji. Asi nejlepší černoška za X řad, konečně tam poslali i někoho normálního. Ostatní ženy jsou stejně neschopné jako všichni muži, co se v této řadě ocitli. V čele s Chelsea pochopitelně.

Mr.Keli

Mr.Keli (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: Ano v tom dílu jak skočil na laciný špek jsem taky nechápal co to s ním je, ale popravdě sice je sebestředný, ale v minulém díle dokázal, že má kuráž, sice pozdě, ale lepší než nikdy, takže bych si přál aby byl ve finálové trojce (zbožné přání), ale ostatní chlapi jsou opravdu k smíchu (hlavně komedian Tarzan) :). Uvidíme.

heyda

heyda (hodnocení, recenze)

Škoda, že vypadl Jonas a onemocněl Colton. Teď už je to jen utrpení, koukat na ty neschopný hráče. Férově by to měla vyhrát buď Kim nebo Troyzan, ostatní jsou k smíchu. 

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Hoši, jednu imunitu možná dá, no aspoň by konečně odešel ten přizdisráček Lief. Takže taky dobré :)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

272827: počkej počkej, ty doufáš, že ten ňouma, co uvěřil Kim, když mu nakukala, že se ho Mike snaží dostat ze hry, ty ženský, který ho totálně a zaslouženě přechytračily, porazí? Proč?

Mr.Keli

Mr.Keli (hodnocení, recenze)

272827: Taky doufám, ale nic mu nehraje do karet. Musí vyhrát individualni imunitu.

272827

272827 (hodnocení, recenze)

fuuuuck...doufám že troyzan nakope ženskejm ty jejich sexy zadničky..

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Merengues9: Podle mě hraje dostatečně agresivní hru (navíc divácky stejně vděčnou jako právě Russel), aby se dostal daleko, ale ne aby vyhrál (jako Russel), pokud proti sobě bude dál poštvávat všechny kolem sebe. A ženy by ho mezi sebe vzaly pravděpodobně jenom tehdy, když by potřebovaly počty. Ale pochybuju, že se po sloučení pojede muži vs. ženy.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

(mOnkey): A toto dělá dobře hráče dobrými, nám co sedme u tv se to dobře říká, ale nemůžeme vědět nakolik jde přesvědčivý, nepopírám ze je to dáno i debilitou chlapů, kor když ví ze při sloučení by nejradši přešel k ženským, ale něco v něm je.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Merengues9: To ti připadá jenom kvůli neschopnosti ostatních chlapů. Colton oznámí, že by měli odevzdat imunitu ženám a všichni (včetně Leifa a Billa, které chce Colton potažmo většina kmene odstřelit) poslušně souhlasí, protože podle nich on dává rozkazy. Přitom kdyby chtěli, mohli udělat ultimátní blindside, kdy by imunitu odevzdali a vyřadili Coltona, který s tím nápadem přišel. Colton imunitu v nejbližší době pravděpodobně nezahraje, protože si je příliš jistý svou pozicí. Což by z něj samo o sobě sice mohlo dělat dobrého hráče, ale jeho arogantní Russel přístup se mu podle mě vymstí. Anebo se naopak stane ideálním hráčem, kterého s sebou vzít do finále.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

(mOnkey): spíše jako člověka než jako hráče, hráč se totiž zdá být dobrý

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: Myslím, že jezdecká čtyřka z Fiji byla ještě mnohem horší.

Jinak nevím, co proti Coltonovi máte, taky ho jako hráče nijak nemusím, ale bez něj by to byla příšerná nuda.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Ač je řeč jistě o Coltonovi, největší slizoun už vyletěl. Matt byl nebetyčné hovado, jeho kohoutí aliance byla snad největší demence historie soutěže. A pokud jde o Coltona samého, doufám, že vydrží co nejdýl, zábavnější padouch už tam nebyl roky.

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Rover: Nechceš změnit i názvy u starších řad? Pokud vím, tak Pearl Islands také nebyl vysílan v ČR pod názvem "Kdo přežije"

Rover

Rover (hodnocení, recenze)

Kdo k tomu nahazuje ty český názvy? Já ho tady smazal.. u nás se to nevysílá, český název je blbost. Tuším, že ani H vs V u nás neběželo, a další..

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

To je komedie. Nerozumím tomu jaký význam má tento profil řady, když ani neběžel v české TV, tudiž ho nemůže ohodnotit téměř nikdo regulérně. To je jako založit profil 5. řady amerického Big Brothera. Jasně, těch dvacet zdejších fanoušků tomu dá nějáké měřítko, jenže ještě než to v květnu skončí, tak to pojebe ta stovka COOLáků, co tomu dá díky eufórii z Ozzyho pět hvězd z fleku, i když to po dvou epizodách vypadá na další pojebanou řadu ve stylu SP a RI. Prosím, nenahazovat další řady, ty blafy v komentářích se pak nedají číst, stejně jako se tam nedá číst vaše slovní přestelka vy horký hlavy (stále stejní). :-D Diskuze u první řady Survivora byla vždy dobrá, sešlo se tam nejvíce lidí, netříštil bych diskutéry do profilů jednotlivých řad, které dříve nebo později obsadí dotazy: "Kdy naše milovaná a moderní COOL začne vysílat tu nejnovější řadu Gabon, kterou natočila?".

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

Po 2 dílech bych musel dát hodně nízké hodnocení, proto si raději počkám, jak to bude pokračovat...

heyda

heyda (hodnocení, recenze)

Kluci musim valit na kapelu, ale pak se můžem vklidu pohádat. Zatím zdar! :-D

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Že je kajda vysazený proti Amandě a nepochopitelně preferuje Danielle ví přece každý. Stejně jako že v Gabonu miluje kravku Corinne a Sugar nesnáší. Každý holt má svoje slabosti a svoje favority. S tím, že Sandra je špatná hráčka nesouhlasím. V podstatě je celkem jednoznačně ta nejschopnější hráčka vůbec

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Pro HEYDU - obsahuje spoilery!!! (Hmm, co to tady ta Heyda plácá, jestli někomu fandím, tak komplexním hráčům, kteří na úkor svalů také dokáží myslet a HRU tím získat ve svůj prospěch...jinak těmi sockami jsou nejspíše myšleni moji velcí oblíbenci jako Parvati, Boston Rob, Eliza, Stephan, Sophie (ano, ta co nakopala v South Pacificu prdel Ozzymu) či Bob, Dani nebo Danielle... nebo, že by to byli tihle hráči, sice fyzicky nedominantní, ale chytří se skvělou intuicí a sociální hrou jako Natalie, Todd, Sandra... No HEYDO, tak povídej, které ty socky máš na mysli, ale v jednom máš pravdu hráče jako Ozzy, Fabio, JT, Aras (tři zoufale náhodní vítězové) nebo Terry opravdu rád nemám)

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

Gman: já prosil o všechny a bylo zamítnuto...po jednom to asi jde, ale najednou ne. Záleží i na tom, kdo se toho ujme, každý kdo nahazuje si to dělá jinak. Potom je v tom tenhle bordel.

Gman

Gman (hodnocení, recenze)

O.Peta: O ostatné sa musí prosiť... Ja som požiadal o nahodenie tejto novej série. Dúfam že sa nahodí aj zvyšok.

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

Paráda, máme tu 24. sérii. Kde jsou ty předchozí? Nechápu ten systém nahazování...

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

Začátek série docela dobrý, schválně jak se to bude vyvíjet dál.

Reklama

Reklama