Reklama

Reklama

Kdo přežije - Nikaragua

(série)
  • USA Nicaragua
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2010

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Alina Wilson

Obsahy(1)

Poznejte krásu Jižní Ameriky a Karibského moře. Tvrdá soutěž, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni, vodu a pití. Překvapení a zvraty jsou na denním pořádku, ten kdo nezíská nebo nevyhraje imunitu, bude vyloučen. 39 dní, dvacet soutěžících a pouze jeden z nich obdrží titul posledním přeživší, díky kterému vyhraje jeden milion dolarů. Toto všechno vám přináší jednadvacátá řada Survivor: Nicaragua. (reich)

(více)

Recenze (69)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Fabio, Holly. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná série Kdo přežije, která nenadchne ani neurazí. Neměl jsme zde moc oblíbených hráčů (měl jsme rád Brendu a Chase) a ani průběh hry mne nějak neoslnil. Strategie zde moc nebyla a jediná pamětihodnost je hráč/ka s titulem Poslední přeživší zcela za nic a totální tupost, krádeže, odchod dvou hráčů. atd... prostě průměrná série a dávám pouhé 2z5. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Souboj mladých a starých dává vzpomenout na slabé série jako Vanuatu a hlavně Thajsko. I v tomto případě naprosto selhal casting a vyklubala se z toho druhá nejhorší série Survivora. Teprvé podruhé se mi stalo, že bych si za celou dobu nevybral favorita. Oblíbenci by se i našli, ale chtělo to opravdu hodně času. Jedním z nich byla určitě Kelly B. Krásná holka, která musí žít s velkým handicapem. Obdivoval jsem její odvahu jít do tak náročné show, a když si na ni ještě lidský odpad jakým je Naonka zvyšoval ego, měl jsem skoro slzy v očích, ale ona to stejně dokázala ustát. Kelly S. byla nehorázně sexy a nejspíše by byla ona mým favoritem, jenže to by musela jít proti stereotypům, pořád nebrečet a hlavně to pár dní před koncem zbaběle nezabalit. Nemohl jsem si nevšimnout ovací, které doprovází Brendu, jenže pro mě to byla hlavně skvělá hráčka a ne sexuální symbol. Milovníci asian teen porna mi jistě prominou. Muži byli úplně k smíchu. Chromý mafián Dan, vyklepaný Chase i rádoby heterák Sash měli jít do prdele už před sloučením. Částečnou záplatou jsou silné osobnosti jako coach Jimmy J. nebo bojovná babča Jane, která to ke konci bohužel trošku neunesla. Fabio byl z finálové trojice jasně nejlepší, ale plácat ho po ramenou nepotřebuji. Tato vyhulená generace, která je úplně mimo, a proto je k smíchu, mi nic neříká. Favorit: nikdo, Oblíbenci: Brenda, Kelly B., Kelly S. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Starý a mladý kmen, jako nový herní trik pro zvýšení ratingu Medailon síly a rozmanitý a z větší části i vcelku sympatický a zajímavý cast. Kde je tedy chyba? Ve vývoji. Plusem je relativní nepředvídatelnost, mínusem fakt, že řada je nepředvídatelná proto, že lidé u moci hrají nelogicky... Bohužel. V sérii příšerných rozhodnutí odchází jeden zajímavý hráč za druhým, zatímco mrtvá váha se úspěšně drží prakticky do konce, jak to tak někdy bývá. Dalším mínusem je první dvojitý quit v historii a nepřátelská atmosféra, kterou zasévá hlučná ženská se sociální hrou na úrovni Russella Hantze, otravná NaOnka. Můžeme být alespoň rádi, že si svým quitem zajistila nemožnost opětovné účasti. Hřebíčkem do rakve je pak.. Vítěz: odpad! S přehledem nejhorší vítěz celkově, ve finále naprosto nahodile, s nulovou strategií a konstantní idiocií (močení do soutěžního bazénku...), prostě jak hloupý blondýn k milionu přišel. Oblíbenci: Matthew "Sash" Lenahan, Brenda Lowe, Alina Wilson ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série patří k těm slabším, ale zase taková hrůza to není. Zajimavé soutěže s několika zásadními zvraty a zajimavou novinkou. Plno magorů a tak jsem se u toho dost bavil. Trochu čistokrevných stratégů chybělo ale na odpad to fakt není protože idioti se vždy postarají o zábavu! PS: Není nad to uchránit oheň dřevěnými bednami půl metru od přístřešku a odejít na soutěž. :D ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • V sérii Nicaragua byl poprvé představen tzv. Talisman moci, který kmeni, jenž jej vlastní, přináší výhodu v soutěžích. (VooDoo:*)
  • V kmeni starších Espada soutěžil legendární trenér amerického fotbalu Jimmy Johnson. Ve své kariéře vyhrál národní univerzitní mistrovství a dvakrát Super Bowl. (Zix.)

Reklama

Reklama