Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (79)

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Návrat dvou hvězd mě znovu potěšil. Ozzy patří mezi moje nejoblíbenější hráče vůbec a na Coache jsem zase změnil názor v Hereoes vs. Villains, takže jsem byl zvědavý jakou cestou se vydá tentokrát. Ozzy podle očekávání znovu dominoval v soutěžích i táboře. Byl jsem také zvědavý na jeho údajnou aroganci. Nebudu tvrdit, že jsem ji neviděl, ale zrovna on si to opravdu může dovolit a nebylo to nic strašného. Bohužel nejdůležitější soutěž projel, takže se neopakovalo velkolepé vítězství z minulé série. Na druhou stranu je nutno dodat, že soutěže, šité jemu přímo na míru, také nechyběly. Coach sice pokračoval na náboženské vlně a v kecech o poctivosti, ale bylo vidět, že si to znovu neskutečně užívá a stmeluje kmen. Když pak v nejdůležitější fázi přiměl Cochrana přejít, tak bylo jasné, že hraje svou nejlepší hru a vítězství není daleko a taky nebylo. Bohužel se ke konci trošku sesypal, hrál zoufale na všechny strany, krmil Ozzyho soubojem titánů ve finále, místo aby vyloučil šedou myš, která neměla žadné nepřátele v porotě. Shrekova nevěsta je snad tím nejhorším vítězem. Celá finálová trojice to slušně schytala. Zásluhu na tom měla drsná porota, která si nebrala servítky a málem z finále udělala slzavé údolí. Mezi zajímavé hráče bych zařadil klauna Cochrana a také Brandona, který sice hrál naprosto tragicky, ale jeho vnitřní souboj dobra se zlem byl epický. Favorit: Ozzy, Oblíbenci: Coach, Whitney, Cochran. ()

Pauliii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr. Nejvíce je série oživena Ozzym, který se prokázal jako namyšlenej idiot (Coach to vystihl: Narcis, kterej je tak zahleděnej do svýho odrazu, že přestává vnímat realitu), ale na druhou stranu bez něj by celá série šla naprosto do kytek, a tak buďme za něj rádi. Navíc vždycky krásně mluví o přírodě a návratu ke kořenům na Reunionech, čímž souzní s mojí duší. No a dalším výrazným "hráčem" je samozřejmě Coach, kterej hru posunul zase trošku do jiných měřítek. Kde by byla tato řada bez těchto dvou, není těžké odhadnout. ()

Reklama

Pan_Dom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I am very impressed - skvělá myšlenka přiřadit k novým soutěžícím, dva kvalitní, zkušené a divácky nejatraktivnější možné hráče - Ozzyho a Coache. Oba si v minulých řadách něčím prošli, oba byli ošáleni a oba toužili po vlastním vykoupení, což se jim oběma povedlo. Naprosto jim sedla role, kterou měli, a hlavně díky nim byla tato série výborná. Coach jakožto vůdce "sekty" , přinesl hodnoty, které ve většině sérií existovaly možná tak ve slovní formě - čestnost, upřímnost, loajalitu, dokázal, že není nic silnějšího, než pevná a soudržná aliance od prvního dne (a díky tomu možná celý Survivor vypadá velmi jednoduše). Ozzy, mírně namyšlený individualista, který na Ostrově hrál sám za sebe, a poslal domů téměř půlku soupeřů pro změnu dokázal, že on se jako trosečník narodil. K nim přidejme skvělé hráče jako Dawn, Sofii či Brandona, a máme tu 5*. Škoda jen, že nejsou tvůrci více kreativní ve vytváření nových soubojů o imunitu - začínají se až nebezpečně často opakovat... ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je možné přát výhru některému z navrátilců, tak jako v předchozí sérii Boston Robovi? Úplně mi to nebylo tak sympatické. Z Coache se stal kázající pán o Bohu, což bylo časem velmi otravné a tím pádem i celý jeho kmen. Více sympatií si získal kmen Savaii, proto jsem hledala svého favorita tam. Kvalita série dílem od dílu klesala, poslední kmenová rada byla jen hořkou tečnou na závěr. Vítěz prostě jedno velké NE. Ač Ozzy nebyl mým favoritem, měl se stát vítězem - ale když ještě zmíním Boston Roba, tak on se vrátil celkem 4x, Ozzy zatím jen 3x :-) Coache už vidět nechci. Velkými postavami se stali ještě Brandon a Cochran, ale z obou se mi převrací žaludek a vidět je již nechci. Vím, že se ještě objeví, ale prosím NE! Favorit: Jim Rice ()

Mikeowka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky se těším, když se navrací mí oblíbení hráči z minulých sérií. Ozzy byl úžasný v Cook Islands, o něco horší v Mikronesii a naprosto nejhorší tu. Tedy co se morálky týče. Jsem opravdu zklamaná, kéž by pak už radši nikdy nehrál. Co se Coache týče, ten tu také zklamal - v Heroes vs. Villains si mě dosti získal a tady jsem ho časem nemohla vystát, ty jeho řeči aaaa! Jinak série celkem ujde, pár riskantních kroků a zvratů... A vítěz? No, nic moc. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama