Reklama

Reklama

Nosferatu 60

(amatérský film)
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Česko, 2012, 1 min

Režie:

Daniel Habrda

Hrají:

Daniel Habrda

Obsahy(1)

Šedesátivteřinový film vytvořený do mezinárodní soutěže Jameson Empire Done in 60 Seconds je remakem starého Upíra Nosferatu (1922). Roli samotného upíra ztvárnil Pavel Vebr, dále hráli Stanislav Brtna, Daniel Habrda a další.
V tomto ročníku se jen z České republiky zúčastnilo na 62 soutěžních filmů. Porota složená z osobností, jako je Tereza Spáčilová, Marek Dobeš, Jakub Kohák nebo Biola Oyeniyi, vybrala film do TOP 10 na 5. místo. (Endyz)

(více)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle se musí starej Nosferatu otáčet v hrobě. Pokus o humor moc nevyšel. Teda až na ten zajímavej telefoní seznam. Co k tomu víc dodat. Úplnej průser to není a navíc to má jednu výhodu. Má to jenom minutu takže mě to neokradlo o moc času. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak jestli se porotci u hodnocení těch 62 snímků napájeli pořádně Jamesonem, věřím že ta TOP 10 určitě byla. Raději se ani nebudu ptát na kvalitu těch ostatních kousků, ale zajímal by mě vítěz. Jinak co k tomuto minutovému počeštělému „Nosferatu“ říci – no chlapci sorry, ale bída. Nešlo ani tak o ono rádoby humorné pojetí, kterému se asi moc lidí nezasměje, ale spíš o vzhled samotného Nosferatu – to jste si dělali prdel že…? 30% ať nežeru... ()

Zajímavosti (2)

  • Film se zúčastnil soutěže "Done in 60 Seconds" od Jamesona. (Endyz)
  • Natáčení proběhlo v Českých Budějovicích, Hluboké na Vltavou a Černém Dubu. Jeden záběr byl natočen přímo v prostorech Česko Budějovické radnice. (Endyz)

Reklama

Reklama