Reklama

Reklama

Virus Attack

(seriál)
  • Itálie Virus Attack
všechny plakáty

Obsahy(1)

Animovaná série Virus Attack zavede diváky do světa plného mimozemských soubojů a akcí nabitých scén. Hlavními hrdiny je pětice superhrdinů, která se pomocí vzorku geniálního vědce Edwarda Amaldiho dokáže transformovat do antiviru a bojovat tak proti virům, jejichž cílem je zničení planety Země. Diamaňták, Zlaťák, Arges, Ocelák a Měďák čelí jednomu krutému útoku za druhým. Každý z hrdinů ovládá jiné superschopnosti, přesto není do poslední chvíle jisté, jestli se jim podaří viry zastavit. Ti totiž mají stovky možností, jak mezi sebou mutovat a slučovat se se všemi objekty na Zemi. Jejich každodenní potravou přitom nejsou jen nemoci, ale i nenávist a násilí mezi lidmi samotnými. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha.XD Já snesu ledacos, ale u sledování tohohle jsem vážně nevěřila, za co všechno je v dnešní době možné inkasovat honorář. I kdybych pominula příšernou animaci, nemohla bych jinak než jednu hvězdu z milosti/lítosti, neboť už tak geniální nápad je ještě navíc opepřen o úžasně "duchaplné" dialogy, které vypadají asi takto: "Musíte nám věřit." - "Proč bychom to měli dělat?" - "Vrátili jsme se, ne?" - (Na to konto se po sobě všichni zúčastnění podívají a pronesou jednotlivě "hmm...") - "To nic nedokazuje." - "Hele, lidi, musíte nám věřit." - "Proč?" - "Mohli jsme vás tu nechat. Vůbec jsme se vracet nemuseli." - (Na to konto se po sobě všichni zúčastnění opět podívají a pronesou každý své "hmm...") - "Ale..." - "věřte nám." - (Na to konto se po sobě všichni zúčastnění podívají do třetice, ale tentokrát neudělají "hmm...", ale "hmm...?"). No prostě konečná.XD ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Opravdu málo věcí "pro děti" je dementnějších něž tahle slátanina. Raději si snad uříznout koule, než mít potomka, který by vyrůstal na takovýchto sračkách. Jedno slunce dávám za nápad používat viry namísto klasických emzáků. Za mě 25% ()

Manarit odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si nezaslouží snad ani tu jednu hvězdu. Skutečně nechápu, jak tenhle paskvil někdo vůbec dokázal protlačit do televize. Animace je příšerná, čímž není myšlen vzhled postav, ale pohyb. Postavy se kymácí jak opilé, aby se neřeklo, občas se jim hýbou rty. Dialogy zřejmě psalo dítě nebo někdo silně pod vlivem, ty hlášky prostě nemohl zkazit jen špatný překlad. Během brzkých snídaní jsem dílů viděla již dost (bohužel) a skutečně to není záležitostí jen pár nepovedených kousků. Děj by možná mohl vykřesat nějakou myšlenku, ale scénář to prostě zabil. Díly jsem viděla v rozmezí začátku i konce naprosto namátkou a přesto se nějak záhadně děj vůbec neposouvá a pořád se děje to samé. Snad nejhorší seriál, jaký jsem viděla. ()

Mylan_ek odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý sledoval jsem to v televizi ,ale v útlém věku jsem a dokonce ani teď nechápu jaký je děj nedoporučuji ke koukání je to nudné a bez pointy. ()

Reklama

Reklama