Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (311)

plakát

Na cestě s mámou (2022) 

Originální, poutavé, vtipné, k zamyšlení. Úžasné záběry, bohužel jsem nepochopil závěrečnou scénu na pláži a vlastně celou pointu toho ansáblu divadelního.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Luxusní kamera, naprosto napínavé, přesvědčivé. Až na naprosté drobnosti zde vše klaplo a pěkně do sebe zapadlo. Neskutečný zážitek.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

V půlce filmu si myslíte, že to bude skvělý film, ale nakonec se jen plácáte po čele a říkáte si, že je škoda, že to trvalo tak dlouho a přesto nebylo vysvětleno/dokončeno 80 % dějových linek a namísto toho použili spoustu nesmyslných scén a vycpávek. Veliké zklamání. Nelogické vysvětlení postav, proč tam není Tina? "Nevím, prý nemá čas, mi bylo řečeno." Hostina uprostřed filmu a nelogický děj??? Kde jsou fantastická zvířata?

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Slabší než první díl. Mnohem méně humoru, více akce a zmatků. Krásná práce s Grindelwaldem a přirovnáním k Hitlerovi a schopnosti prostřednictvím řečnických schopností získat davy.

plakát

Žít (2022) 

Velice špatný film, otřesná fraška. Jedna hvězda za skvělou kameru a druhá za zajímavou nosnou myšlenku+krásnou irskou píseň. Bohužel myšlenka je realizována v podobě odporného patosu s neskutečně trapným scénářem. Nehledě na logické díry v něm. Film se snaží vypadat vznešeně, poukázat na to, jak prožít smysluplně závěr života, ale dělá to zcela trapně, iracionálně, zabaleně do nereálného prostředí, vztahů, vazeb a konverzací. Nečekejte pěkný a upřímný příběh. Bonus: Vedlejší role mladé herečky není zcela povedená, její věčný třepot hlavy, jak při parkinsonovi, spíše vypadá, že pár měsíců života zbývá ji, a ne hlavní postavě.

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Naprosto dokonalý pubertální humor. Skvělá akce, často se za břicho popadáte. Jedna hvězda dolů za čínskou propagandu.

plakát

Mastičkář (2023) 

Dechberoucí příběh s krásnou kamerou, úžasnou hudbou, ale s logickými chybami v příběhu (chudý chlapec vystuduje bez peněz medicínu; šlechtic si nezjistí, kam jel vlak, který viděl ujet s jeho milou atd.).   Určitě stojí za shlédnutí i při tak dlouhé stopáži.