Reklama

Reklama

Linkin Park: Rock am Ring 2004

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam koncertu z 6. června 2004 z festivalu Rock am Ring, konaného v německém městě Nürburg.

Seznam skladeb:  01. Don‘t Stay
02. Lying From You
03. Papercut
04. Points of Authority
05. With You
06. Runaway
07. Step Up, Nobody‘s Listening, It‘s Goin‘ Down
08. Somewhere I Belong
09. From The Inside
10. Breaking The Habit
11. Numb
12. Faint
13. In The End
14. A Place For My Head
15. Crawling
16. Wish (Nine Inch Nails Cover)
17. One Step Closer (Mikah)

(více)

Recenze (6)

Marpe 

všechny recenze uživatele

Dneska je to přesně 7 let, co jsem na CSFD, takže k tomuto výročí a k oslavě jsem si vybral k ohodnocení jeden z nejlepších koncertu Linkin Park. Hlavně musím v tomhle koncertu vyzdvihnout fenomenální skladbu Don‘t Stay. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Linkin Park v nejlepší formě. Emoce z toho třískaj neustupujícím adrenalinem, Mike Shinoda je úžasnej kormidelník - jakmile jede Chester sóla, tak Mike je stále důležitou součástí, komunikuje s fans, hecuje je, koordinuje jejich nadšení, které přenáší na zbytek kapely, kdy i takovej Han u kláves skáče a Brad Delson při hraní těch apokalyptickejch riffů si zpívá texty písniček. Chesterovi nedochází dech a jeho rozsah na tomhle koncertě je šílenej. Může za to i super zvuk. Při nástupu "Don't Stay" se mi už postavil, protože tak nádherný intro, takovou gradaci jsem nedokázal unést a nenechala mě klidnýho při explozi všech nástrojů. ()

Reklama

navabaca 

všechny recenze uživatele

Mnoha fanoušky po celém svetě je toto legendární vystoupení Linkin Park považováno za dosud nejlepší profesionálně zaznamenaný koncert jejich kariéry. Včetně mě. ()

kukuuuc10 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší jejich vystoupení v době, kdy jsem je "miloval" nejvíc. Skvělá intonace, komunikace s 60 000 fans, chtělo by to zažít na vlastní oči, kůži, koule... škoda jen, že už nehrají v takovém stylu, jinak bych byl asi pořád metloš :-))) ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama