Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY!!! Pro mě osobně příliš průměrná série, ačkoli se jedná o hvězdnou. Kdybych předtím neviděl takový série jako Cook Islands, Samoa, Tocantins, Palau apod., tak bych ji asi vynášel do nebes, ale bohužel jsem už viděl skoro všechno a tuto sérii jsem si nechal vlastně na konec, tak prostě nejsem nejspokojenější. Boston Rob kraloval takovýmto způsobem i v Redemption Island, kde však hráči ocenili jeho komplexnost a navíc tam byl bláznivý Phillip, takže jsem se u každého dílu neskutečně bavil. Tato hvězdná sezóna prostě nemá dostatek zajímavých momentů, abych ji mohl hodnotit lépe. Nejlepší část celé série je paradoxně až Reunion show, kde emoce pěkně vygradovaly. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší řada Survivora ze všech. Sledoval jsem ji, tak jak se má, hezky po prvních sedmi sezónách, bez znalosti těch dalších. Už od Markéz jsem se viděl v Bostonu Robovi (ačkoliv to jsem nejspíš výjimka), proto mě průběh velice potěšil. Řada má asi šest vrcholně památných momentů a je nejspíše emocionálně nejvypjatější sérií ze všech. Všechny hráče už zná správný fanoušek z předešlých řad a každá kmenová rada je pro diváka těžkou zkouškou nervů. Je fakt, že u pár soutěžících by se dalo spekulovat, zda sem patří (ne všichni z oslovených také chtěli a mohli), ale celkově se cast povedl výborně a u žádného ze soutěžích se nedá říct, že by byly ve svých původních řadách nevýraznými figurami. Samostatnou kapitolou je pak vyvrcholení soutěže během reunionu, které nemá v Survivoru obdoby a konečný výsledek celé sezóny se stal vlastně nepříliš důležitou věcí. ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY. Parádní nostalgie na předchozí série. Po většinou byli vybráni skutečně zajímaví soutěžící a několik vítězů. Každopádně obrovská škoda, že Ti nejzajímavější hráči byli eliminováni poměrně brzy. V druhé polovině mi již začalo být velmi protivné duo pozdějších vítězů, kdy jsem leckdy nepochopil, jak jim to mohlo tak jednoduše procházet. Člověk by od ostřílených hráčů očekával trochu více taktiky a rozumu. Takže pouze za čtyři, právě vzhledem k tomu, že to nejlepší nabízí první polovina série a pak jde napětí postupně dolů. Trochu mne celkově začíná na Survivorech ubíjet způsob jakým lze nejeefektivněji vyhrát soutěž, byť jde o taktiku vyloženě divácky neatraktivní. Čest hráčům jako Hatch a jiní, kteří se nesnažili jen tiše proplouvat, ale skutečně hrát. ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl pro mě naprosto úžasný, a když si vzpomenu, jak si Colby očima nedůvěřivě měří svoje spoluhráče a pak pronese jednoduše geniální větu: I donť trust any of you sons of guns! a všichni se začnou smát: Nádhera. Bohužel se pak ale vyloučili ti zajímavější hráči relativně brzo, do popředí se dostala věci jako aféra se Susan, kterou už od Bornea nesnáším, a úroveň trochu klesla. U finálové dvojice si myslím, že máme klasický rozpor. Dát to radši tomu kdo si vytvářel vlastní osud, zároveň tak ale ničil lidské city nebo to dát raději tomu, se kterým máte lepší vztah, tomu kdo seděl trochu v pozadí a nechal svého partnera dělat za sebe tu špinavou práci. Podle mě je asi důležité položit si otázku, do jaké míry věděla Amber, co dělá, což se ale asi nikdy nedozvíme… ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších řad, která brutálně začala a poté to bylo horší a horší. Až se nakonec došlo k nepochopitelné finálové dvojici. Soutěžící byli asi pořádní kreténí, když nevyužili mnoha šancí k rozdělení finálové dvojice. Ke konci tedy začala být soutěž brutálně nezajímavá. A moje hodnocení neovlivní ani věštecké schopnosti a následná smrt rodinného příslušníka jednoho ze soutěžících. 3* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Súťažiaci Rupert Boneham bol v dvoch za sebou idúcich sériách, a to Perlové ostrovy a All Stars. (nolitimere)
  • Soutěžící Rob Mariano a Amber Brkich, kteří se v této sérii poznali, se později vzali a následně měli spolu čtyři děti. (Anetik)
  • Jenna Lewis, jedna ze soutěžících této řady, natočila se svým manželem při svých svatebních líbánkách amatérské porno, které uniklo na internet. (Attta)

Reklama

Reklama